Arrangementer og udstillinger - Tips til ophold i London

At hjælpe vores gæster med at gøre deres ophold i London så fornøjeligt som muligt, vil Studios-london.com hjælpe dig med at finde de bedste lejligheder placeret tæt på større udstillinger i London og i nærheden af steder, hvor de store London arrangementer finder sted.

Hvis du er interesseret i at besøge London for udstillinger og arrangementer, vil vi hjælpe dig med at finde den perfekte lejlighed, der passer dine behov.

Kun for dig: Ian Fleming og James BondOpdag hvordan de fremstiller manden bag James Bond, en af de bedst kendte fiktive personer - Ian Fleming. Ian Flemmings liv var en blandning af krig, jounalistik og rejseskribent. men hvor meget af Agent 007s historier er egentlig baseret på det virkelige liv og erfaringer eller er det ren fiktion. Og endnu mere interessant: hvilke af de historier om James Bond er faktisk baseret på Ian Flemings eget liv! Denne udstilling er et must for alle ægte James Bond fans!

For mere information klik her.

Dato: 17 April 2008 til 1 Marts 2009

Vores anbefalede Partner placeret i nærheden:

Warwick House ligger kun 2 minutters gang fra Earl's Court-undergrund, som er en dejlig bolig for besøgende, der ønsker at opdage alle de attraktioner der finder sted i London! De luftige og rummelige lejligheder er alle fuldt udstyret og omfatter bad og tekøkken.

Få mere information omkring Warwick House, Klik her.

Diwali on the Square 08For hinduer, sikher og Jains Diwali er det en vigtig begivenhed i London, som også er kendt som Festival of Light (festivallen af lys), som viser, at det gode vil sejre over det onde. Den største begivenhed i London finder sted på Trafalgar Square og hele pladsen bliver oversvømmet med smukke lys, som lanterner, og desuden vil der være dans- og musikforestillinger, som tiltrak over 30.000 besøgende sidste år. Alt i alt er det en ekstraordinær begivenhed i London for hele familien, og det er også en god lejlighed til at lære en anden kultur.

For mere information klik her.

Date: 19 October 2008

Vores anbefalede Partner placeret i nærheden:

Dickens Hall, har en beliggenhed i det centrale London og perfekt for familier eller singler, der ikke ønsker at bruge for mange penge på overnatninger i en så dyr by som London. Denne overnatning i London består af nogle selvstændige lejligheder og er alle med eget køkken og badeværelser.

For mere information omkring Dickens Hall, klik her.

Disney på Ice: Find NemoKommer snart i O2 Arena: Historien om Nemo, Dori og Marlin, er sjov og sørgelig på samme tid. Historien vil blive fortolket i en forbløffende skøjteoptræden på is! Denne spændende begivenhed er perfekt for hele familien, på grund af de fantastiske kostumer, genialt musik og ekstraordinære talentfulde skøjteløbere.

For mere information klik her.

Date:23 Oktober til 2 November

Vores anbefalede Partner placeret i nærheden:

Minerva Court, ligger i østlondon, men stadig i det centrale London og er perfekt til familier, på grund af store lejligheder til 5 personer eller flere. Fra Minerva Court kan du nemt nå ud til alle Londons attraktioner, samt begivenhederne i O2 Arenaen!

For mere information omkring Minerva Court, klik her.

Electric PromsTiden er inde igen for Electric proms, som er en levende musikfestival i oktober, med værter fra BBC. Denne festival trækker tusindvis af besøgende til Camden hvert år. I de seneste år har det været verdenskendte kunstnere, som Fatboy Slim, Jamiroquai og WHO, som har rystet Camden, og i år vil det ikke være anderledes! Billetpriserne er afhængige af kunstneren, men nogle koncerter er endda gratis, så vær parat til at kæmpe for dine gratis billetter den 17. september, da det er der billetterne bliver sat til salg!

Få mere information omkring klik her.

Dato: 22-26 Oktober 2008

Vores anbefalede Partner placeret i nærheden:

Bedford Place, ligger i Camden, og er derfor perfekt til de besøgende på Electric proms i London, men ligger også perfekt til andre Londonattraktioner, for Camden ligger i centrallondon. Du vil bo i rummelige lejligheder med eget køkken og badeværelse og alle lejlighederne, blev renoveret i 2005, så du vil leve i et moderne og stilfuldt miljø!

Få mere information omkring Bedford Place, klik her.

Winter wonderland i London500 000 mennesker kom i en god julånd sidste år, takket være Winter Wonderland begivenheden i Hyde Park, som kommer til London igen i år. Winter Wonderland tilbyder blandt andet på Londons største udendørs Skøjtebane, tysk Julemarked, Carousel, Bungy Dome, Carol Singers, caféer, pubs osv.

Få mere informatio klik her.

Dato: 29 November 2008 til 04 Januar 2009

Vores anbefalede Partner placeret i nærheden:

Hyde Parks lejligheder er fuldt udstyret moderne lejligheder, med alle nødvendige faciliteter, kombineret med den centrale placering - dette er den perfekte bolig til at besøge både Winter Wonderland og alle de store attraktioner i London, som f.eks. Oxford Street, Piccadilly Circus, Trafalgar Square Osv..

For mere information omkring Hyde Parks indkvarteringer klik herc.

NytårsparadenDenne spektakulære begivenhed finder sted hvert år den 1. januar og tusindvis af mennesker samles for fejre starten på det nye år. Paraden passerer de største attraktioner i London, såsom Big Ben, Trafalger Square og Parlamentet Square. Gaderne bliver fyldt med musikerne og dansere, som vil sætte gang i dagen!

For mere information klik her.

Dato: 01 January 2009

Vores anbefalede Partner placeret i nærheden:

Janet Poole House ligger i hjertet af Bloomsbury-distriktet og har en masse attraktioner, som ligger indenfor en lille gåtur. Alle lejlighederne er fornylig blevet renoveret og tilbyder den komfort, som du ønsker. For mere information, klik her.

St Patrick's DayEn af de største fester i London er St. Patrick's Day, hvor man fejrer dagen med traditionelt Irsk musik og mad og drikke! St. Patrick's Day Parade begynder om formiddagen fra Park Lane til Hyde Park Corner og også passerer man Piccadilly Circus, Regent Street, Trafalger Square, Leicester Square og Covent Garden. På alle disse stationer kan du finde forskellige irske attraktioner.

For mere information klik her.

Dato: 18 Marts 2009

Vores anbefalede Partner placeret i nærheden:

Colonnade Mews ligger i midten af London og tæt på Russel Square Undergrund og er derfor perfekt, når du kommer til London for evt. at fejre St. Patrick's Day eller til at besøge alle de attraktioner, som London har at byde på. Alle lejligheder på Colonnade Mews er fuldt udstyret og tilbyder TV, mikroovn, vaskemaskine og endda egen tørretumbler. .

For mere information omkring Colonnade Mews klik her.

Koncerter i LondonNogle af de bedste bands i verden kommer fra England, så det er virkelig noget værd at opleve en koncert i London. Så hvis du planlægger at rejse til London, for at opleve musikken, vil vi med glæde sørge for din reservation, så du kan oplve mest muligt!

For mere information omkring koncerter i London klik her.

Vores partnere

Hvis du planlægger at opleve en koncert i den kendte 02 arena, vil vi bestemt anbefale at vores indkvartering i Minerva Court, eller hvis du skal til koncerter i den kendte London Bush Hall, Wembley Arena eller the Royal Albert Hall, som alle er placeret i vestlondon - så ville vi anbefale vores partner som f.eks. Dylan House, Hyde Park Suites or York House.
Hvornår du end planlægger at opleve en koncert i London, så bare kontakt og vi vil arrangere en indkvartering for dig.