Den første beslutning, du skal gøre, før booking af din Londontur vil være at beslutte, om du er på udkig efter et længere- ophold eller kortvarigtophold. Begge procedurer er meget ens, men du bliver nødt til at vælge det ønskede valg, ved at klikke på menuen øverst på enten langvarigt ophold eller kortvarigt ophold.

Når du er i den korrekte placering af skal du nu vælge den type bolig, beliggenhed, antallet af mennesker, data for ankomst og afrejse.

Før du booker kan du også tage et kig, på vores forskellige indkvarteringer i London til ventre i menuen.

⇑ top

Step 2-Sammenlign Studios

Efter det første skridt, vil vores system fremlægge forskellige muligheder baseret på tilgængeligheden af vores indkvartering i London, så du kan finde den indkvartering, der opfylder alle dine behov.

Desuden, med tilgængeligheden af vores London indkvartering for de datoer, du har valgt, vil systemet give en klassificering af vores opholdsrum, beskrivelser, forskellige egenskaber, kort og forskellige muligheder for priser. Således kan du sammenligne dem og bruge dem sår mange gang du ønsker og vælge den bedst egnede løsning.

Q:Kan jeg se lejligheden, inden jeg træffer min beslutning?

A:Ja, bare kontakt os for at arrangere et besøg, der passer til dig..

⇑ top

Step 3-Sammenlign booking af London Studios

Når du har valgt en indkvartering, klik på “book”, som vil tage dig til de næste trin, hvor du skal vælge hvilken type rum du ønsker. Således, vil systemet give en oversigt over alle oplysninger om deres bolig, såsom adresse, nærmeste undergrundsstation, værelse type, datoer, og den samlede pris at betale.

Det næste skridt vil være at udfylde dine personlige oplysninger, som dit fornavn, efternavn, telefonnummer, e-mail-adresse, alder og tidspunkt for check-in.

Q:Hvordan kan jeg lave en gruppereservation?

A: Hvis du er interesseret i at lave en gruppereservation, bedes du kontakte os, og så vil vi med glæde forklare dig, hvordan det forgår.

Når du er færdig med at tilføje dine personlige oplysninger, skal du klikke på "næste trin", som vil føre dig til en ny side, hvor du igen kan se en sammenfatning af oplysninger fra din bestilling. Når du booker boligen, skal der betales et depositum, som er 10% er den samlede pris, mens resten betales på dagen mår du ankommer.

For at lave betalingen til dit depositum, er du nødt til at udfylde kredit kort informationerne, så man kan forsætte til det næste skridt. Derudover kan du stadig se et felt med generelle oplysninger, hvis du vil give os ekstra oplysninger, som du anser for vigtige.

Endelig er aftalen om de vilkår og betingelser, og en bekræftelse på, at alle oplysninger er korrekte.

Q:Kan jeg benytte mig af en anden metode til booking?

A:Ja, du kan altid gøre det via telefon.

⇑ top

Step 4-Bekræftelse

Når du har udfyldt formularen, vil du modtage en e-mail om, hvor vidt vi har modtaget din bestillingsanmodning. Når din bestilling er bekræftet, vil du modtage en e-mail om, at din reservation er blevet bekræftet og alle detaljer er i orden.

Du kan forvente at modtage den endelige bekræftelse inden for 48 timer efter behandlingen af din bookinganmodning. I denne e-mail-bekræftelse, skal du modtage oplysninger om indkvartering, hvornår betalingen, annulleringspolitik.

⇑ top

Step 5-Gennemgang af London Studios booking detaljer

Når bestillingen er bekræftet, skal du gennemgå detaljerne i din bestilling for at sikre, at alle oplysningerne er korrekte. Hvis der er nogle ændringer, du skal lave, kontakt os.

⇑ top