Restauranter, Bars/Pubs and Clubs

For mennesker, som koncentrerer sig mere om natteliv end sightseeing - kan vi præsentere nogle de mest interessante barer og restauranter i London. Hvis du skal opholde dig i London for at få en god tid og ikke interessere dig for lange ture til restauranter og barer tilbyder Studios-london.com en bred vifte af lejligheder. Bare fortæl os hvad du søger, og vi vil finde det bedste til dig i London.

For mere information om clubs klik her

Belowzero restaurant and loungeDenne restaurant og lounge er opdelt i 3 dele - Ulve bar, som er dejlig afslappende og, hvor man kan nyde et let måltid! Ved siden af Ulve baren, vil du finde Londons eneste bar, som består af is - Det den Absolutte ICEBAR IN LONDON! Hvis du vil nyde et dejligt måltid og nyde din aften i hyggeligt selvskab, kan vi kun anbefale Moose spisestue. Hvis du i stedet fortækker at drikke lækre cocktails, skal du nyde din aften i Rensdyr loungen!

For mere information klik her.

Vores anbefalede Partner placeret i nærheden:

I det vest-centrale London ligger Dylan House Hotel, som er perfekt, hvis du gerne have et måltid i Belowzero restauranten, men også hvis du gerne se alle de attraktioner, som London har at byde på! Hotellet er placeret af Paddington station, hvor man også kan tage til andre byer fra! Alle lejligheder er fuldt udstyret med alt nødvendigt og passer både til længere- og kortvarige ophold!

For mere information omkring Dylan House Hotel, klik her.

Talad ThaiDet thailandske køkken er en fremragende mulighed, uden at man betaler for meget! Talad Tahi er ikke som de traditionelle fast-kæder, men er i stedet et sted fuld af harmoni, hvor man kan nyde stemningen og maden samtidig. Hvis du har været i Thailand og havde chancen for at smage deres traditionelle thailandske køkken, vil du ikke kunne smage nogen forskel. Så hvis du gerne vil nyde et velsmagende thailandsk måltid i en dejlig atmosfære, så besøg Talad Thai, som ligger i Upper Richmond Road!

For mere information klik her.

Vores anbefalede Partner placeret i nærheden:

I hjertet af Kensington i vest ligger Prince of Wales Terrace, som er perfekt, hvis du har lyst til at tilbringe en aften i Talad Thais restaurant, men også hvis du har lyst til at udforske de attraktioner,som London tilbyder! Under dette ophold vil du nyde den moderne og elegante atmosfære!

Hvis du er interesseret i mere information omkring Prince of Wales Terrace, klik her.

Dollar Grills and MartinisDenne romantiske restuarant og bar i Farringdon er noget man ikke skal gå glip af. Det er et hyggeligt sted, med et charmerende lys. Køkkenet er det eneste sted i restauranten med et normalt lys, resten af lyset i restuaranten er holdt i røde og andre dæmpede farver - Og maden er fremragende! De bedste cocktails er serveret erfarne bartendere og maden er alt fra smagfulde hjemmelavet burgere, hummer steaks. Underetagen består af en hyggelig cocktailbar, hvor man kan nyde de smagfulde drinks efter et dejligt måltid, hvor dj'en spiller alt fra soul, disco, funk, new jazz eller mild electronic house musik. Her kan man nyde en dejlig aften et dejligt måltid, dejlige drinks og en dejlig atmosfære!

For mere information klik her.

Vores anbefalede Partner placeret i nærheden:

I hjertet af Islongton ligger Topham Street, som er perfekt, hvis du bil tilbringe en aften p[ Dollar Grills and Martinis. Topham Street er også et godt sted, hvis du vil opleve andre attraktioner, som London nu har at byde på, såsom Piccadilly Circus, Oxford Circus osv. Alle attraktioner ligger kun en kort bustur væk. Alle lejligheder omfatter et luksuskøkken og et boligareal, som omfatter et stort spisebord og hyggelige sofaer.

Hvis du vil have mere information omkring Topham Street, klik her.

The Greens and Beens RestaurantHvis du kan lide at spise sundt, og du er vegetar eller veganer, så er Greens and Beens Restaurant det rigtige sted for dig! Her vil du få friske økologiske vegetariske måltider til suveræne priser. Du har også muligheden for evt. at købe de ingredienser, som Greens and Beens Restaurant selv bruger! Eller du kan tage et velsmagende måltid medhjem fra Greens and Beens Restaurant. Denne restaurant er også perfekt, hvis du er i London med et erhvervsmæssigt formål, og du er nødt til at arrangere en forretningsmiddag for dine partnere. På Greens and Beens Restaurant kan du bestille bord og kan være sikker på at alle vil finde måltiden fremragende..

For mere information click here.

Vores anbefalede Partner placeret i nærheden:

Vi har lejligheder i Highbury og Islington som er perfekte, hvis du gerne have middag på Greens and Beens Restaurant, men også, hvis du vil opleve London med Sightseeinge - for så er placeringen perfekt! Alle lejligheder har deres eget badeværelse, køkken,soveværelse og er perfekte til familier og par!

Hvis du vil have mere informtion omkring vores indkvarteringer i Highbury og Islington, klik her.

The Troubadour Café & ClubDette ekstraordinære mødested kombinerer den stilede bohemian stil fra 50'erne med en funky natklub og et moderne galleri med servicerede lejligheder.Det blev grundlagt i 1954 som en del af den store London kaffe revolution. Det var også det første sted den verdenskendte Bob Dylan optrådte. Her kan du få det hele, fra en pæn drink efter arbejde til en spændende aften i klubben!!

For mere information klik her.

Vores anbefalede partnere placeret i nærheden:

Gower Street har den perfekte placering, hvis man er interesseret i at besøge Troubadour Café &, placeringen er også perfekt, hvis man vil opleve det nære Camden Market, hvor man kan købe alt fra fine gamle ting, til nyt og fancy tøj. Alle vores lejligheder i London tilbyder på faciliteter og tekøkkener. Hvis du har lyst til at tilbringe en aften i din lejlighed, så kommer du ikke til at kede dig, pga. af kabel-tv og du har alle de faciliteter du behøver til en dejlig frokost.

Hvis du vil have mere information omkring vores lejligheder i i Gower Street, klik her.

The Barfly CamdenThe Barfly Camden eksiterer 10 forskellige steder i UK, og et af dem er placeret i Camden. The Barfly hjælper unge talenter med at kommer på scenen og få muligheden for at spille foran et stort publikum. Denne bar har hjulpet verdenskendte bands som Franz Ferdinand, Coldplay, The Strokes, Kaiser Chiefs og mange mange flere til at blive berømte i UK og verdenen! Så hvis du elsker musik, og du vil opleve den næste generation af Coldplay eller the Strokes, så burde du få en drink og nyde musikken i denne klub. Og måske om et par år kan du sige: Åh, jeg så dem live, før de blev berømte!

For mere information click here.

Vores anbefalede partnere placeret i nærheden:

Bedford Place ligger i Hjertet af Camden og er perfekt, hvis du ønsker at besøge The Barfly, men har også en ideel placering, hvis du er interesseret i at besøge Camden Market, for shopping, middage, drikke osv. Hvis du er interesseret i andre af Londonshovedattraktion er det ikke noget problem - med et par minutter med bus eller undergrund, vil du være i centrum af London. Lejlighederne blev renoveret i 2005 og er alle meget komfortabelte og moderne indrettet. Med eget badeværelse og køkken du vil få et dejligt ophold i et af de bedste distrikter i London.

Hvis du vil have mere information omkring vores lejligheder i Bedford Place, click here.

KOKODette berømte sted åbnede i 2004 under navnet KOKO, men havde sine første begivenheder allerede i 1900. Store navne som Charlie Chaplin, The Sex Pistols, The Clash, Madonna, osv. har gjordt så man kan nyde denne fabelagtige klub i dag! Musikken variere fra dag til dag, men hver fredag er live bands. KOKO byder på en god og hyggelig atmosfære, hvor man ikke kan gøre andet end at nyde den gode stemning.!

For mere information klik her.

Vores anbefalede partnere placeret i nærheden:

Colonnade Mews ligger i nærheden af Russel Square undergrundsstationn i Camden! Alle lejlighederne er fuldt udstyret og har deres eget køkken og badeværelse, samt egen vaskemaskine, tørretumbler, tv osv. Fra Russel Square undergrundsstation har du adgang til Piccadilly Line, hvilket betyder, at du kan kom til den centrale del af London på bare få minutter!

Hvis du vil have mere information omkring vores lejligheder Colonnade Mews, klik her.

The Eve ClubAlle som har set filmen “Saturday Night Fever” eller musikvideoen “Disco 2000” fra Pulp vil bemærke det ekstraordinære dansegulvet i farvet lys, hvilket har gjordt Eve Club så berømt. Det ekstraordinære interiør blandes med fremragende musik og Edens VIP område med et rigtigt træ og en "is-skulptur" bar, som virkelig gør det værd at besøge til The Eve Club. Man kan tage mange forskellige busser, samt undergrunden for at komme på The Eve Club!

For mere information click here.

Vores anbefalede partnere placeret i nærheden:

Bloomsbury Place ligger i central London og har den perfekte placering, hvis man er interesseret i at nyde sin aften på thee Eve Club, men det giver også muligheden for at man kan besøge alle andre store attraktioner, som London nu tilbyder. Lejlighederne i Bloomsbury Place kan rumme mellem 3 til 8 personer, men du har også muligheden for at bestille single- eller dobbleværelser.

Hvis du vil have mere information omkring vores lejligheder i Bloomsbury Place, klik her.