Studios-london.com privat politik

Studios92.com Ltd vil gerne slå fast, at beskyttelsen af vores kunders privatliv og personlige informationer er vores højeste prioritet. Privatlivets fred og beskyttelse af personoplysninger er en af de vigtigste aspekter af vores arbejde. Den måde, vi skaber, organisere og gennemføre vores aktiviteter både on-line og off-line er baseret på privatlivets fred og beskyttelse af personoplysninger.

Udover de personlige oplysninger, der er optaget af en bruger frivilligt i vores respektive online-formularer, indsamler Studios92.com ikke personlige identificerbare oplysninger fra de besøgende på webstedet.

De oplysninger som bliver givet vil kun blive brugt på studios92.com Ltd og kun for de krævede formål vil der blive holdt statistiske og historiske data, men kun op til 6 måneder. Detaljerne har dit kreditkort, bliver ødelagt efter bookningsproceduren. Sådanne informationer vil ikke blive gemt eller offentliggjordt af os. De informationer, som bliver givet til os, bliver ikke sendt videre til nogen som helst andre!.

På Studios92.com Ltd samler vi ikke personliginformationer på vores hjemmeside ved brug af cookie-teknologi. Kun i visse tilfælde indsamler vi nogle statistiske informationer for den fremtidige forbedring af vores websites. Disse data er indsamlet - kun af statistiske grunde og ingen kan på nogen måde identificeres.

Ved brug af dette websted, accepterer du vilkårene og betingelserne i denne Privat politik. Hvis du ikke er indforstået med disse betingelser, skal du ikke bruge dette websted. Vi forbeholder os ret til at ændre, modificere, tilføje og fjerne dele af denne politik på et hvilket som helst tidspunkt. Det er vigtigt for dig at kontrollere dette websted jævnligt for eventuelle ændringer og modifikationer. Ved brug af Studios92.com Ltd hjemmeside accepterer du alle forandringer, som kan finde sted på hjemmesiden />
Hvis du har spørgsmål om Studios92.com Ltd eller dets tjenester, kan du besøge vores Kontaktside, for at finde vores telefonnummer og e-mail.

Alt indholdet på Studios92.com Ltd's hjemmeside er copyrighted by Studios92.com Ltd; registreret i England og Wales: virksomheds nr.4276398 moms: 810 5718 51 med hovedkontor ved: 3 Littlestone Road, New Romney, Kent, England, TN28 8LN. Det kan ikke blive omfordelt eller anvendes til kommercielle formål.

Studios92.com Ltd kan ikke holdes ansvarlig for indholdet af alle sider der henvises til et eksternt link.

Kontakt os