York House - Earls Court - Vest-Central London

Med sin fantastiske beliggenhed i vest-central London er der kun 2 minutters gang fra Earl's Court udstillingsCenter og Earl's Courts undergrundsstation. York House tilbyder dig de ideelle lejligheder i den fornemme placering i central London.
lejlighed Studios London York House leverer et smagfuldt designet, selvstændighed, lejligheder i central London med eget private bad og køkken. Andre nærliggende attraktioner ligger inden for gåafstand og det er blandt andet Hyde Park, Harrods og det olympiske udstillingscenter. York House er let tilgængelig til Heathrow Lufthavn i bil.

I York House har vi 40 selvstændige lejligheder egnet enkelte personer, et par, en familie eller gruppe-reservationer, mens vi også tager hensyn til forretningsrejser for både grupper, selskaber eller blot en virksomhedsgæst.

Alle lejlighederne er lyse og luftige, med store vinduer der har en god udsigt. De er har alle et tekøkken, køleskab, mikroovn, bestik, bord og stole samt højhastighedsadgang til internettet, og er designet til at du skal føle dig hjemme. Andre funktioner på denne ejendom omfatter 24 timers reception, en rummelig salon og en elevator til alle etager.

York House er et meget komfortablet 3-stjernede hotel, designet til at give dig et behagelig ophold!. Book din lejlighed nu.

Contact us for prices or simply book here.

Book now! Click here for a short term stay (less than 28 days) or click here for a long term booking!

lejlighed Studios London lejlighed Studios London lejlighed Studios London lejlighed Studios London