Wigmore Place - Tower Hamlets - Øst London

Hvis du ønsker at bo i et dejligt område, er Wigmore Place en perfekt bolig for You. Lejlighed Studios London Wigmore Place tilbyder atelierlejligheder i et meget ønskeligt område i London. Wigmore har alle fornødenheder, som dit rigtige hjem. Wingmore Places lejligheder, er fornylig blevet renoveret til høj standard. Lejligheden har to soveværelser med dobbeltsenge til enkeltpersoner, familier eller for to par. Der er sovepladser op til 5 personer.

Kun med en kort spadseretur fra lejligheden vil du kunne komme til Oxford Street, som er meget kendt, men vil du istedet væk fra tumulten og stressen, kan du gå i den modsatte retning til Regents Park. Her kan du opleve en dejlig atmosfære.

Hvis du ønsker at bo i en lejlighed, som har en dejlig belliggenhed, så er Wigmore Place den perfekte bolig for dig. De rolige atelierlejligheder, vil få dig til at føle dig hjemme.

Den nærmeste undergrundsstation er ved Oxford Circus, som ligger let kan bringe dig rundt i London! Så i løbet af dit ophold, vil det blive let at oplevet Londons forskellige attraktioner.

Denne indkvartering er placeret i hjertet af byen, hvor man kan opleve Oxford Street and Regent Street, kun 10 minutter væk fra lejligheden.

Ligger omkring 10 minutter fra Oxford Street i London og lejlighederne i Wigmore Stedet er udstyret med:

  • 24 timers reception
  • Cental varme
  • Tasker ved check-ud
  • Ligger på en hovedvej
  • Internet faciliter
  • Strygefaciliteter

Du er velkommen til at kontakte os.Du vil også kunne finder flere oplysninger om Wigmore Place her.

Book nu! klik her for et kortvarrigt ophold (mindre end 28 days) eller klik her for et længerevarende ophold!

Lejlighed Studios London Lejlighed Studios London Lejlighed Studios London