Topham Street - Islington - Nord Central London

Med et moderne design er vores fuldt møblerede lejligheder i Topham Street et perfekt sted for lejlighed Studios London langsigtede ophold i London. Det er indenfor gåafstand til Farringdon Railway og metrostationer, samt en god service til London Gatwick og London Luton Airport, disse lejligheder er kun en kort bustur væk fra alle de store attraktioner i London.

Denne stilfulde bygning skiller sig ud på grund af det nyeste moderne design i alle de 10 toværelses lejligheder. To badeværelser, en hoved-og en en-suite, der er standard i vores lejligheder. Vores lejligheder kan rumme 4 eller 5 personer.

Alle lejlighederne har luksus, fuldt udstyret og åbne køkkener. Stuerne er udstyret med spisebord og stole, Sofaer og TV. Centralopvarmning og trådløst netværk er kun nogle få af fordelene ved vores lejligheder. Der er også nogle tjenester, der indgår gerne ugentlig rengøring og skift af sengetøj.Book din lejlighed nu. Tøv ikke !

Da vores moderne Londonlejligheder ligger så tæt på alle hovedattraktionerne, betyder det at det er den perfekte indkvartering for universitetsstuderende, familier forretningsrejsende eller andre som rejser rundt i London. Du vil finde flere detaljer om Topham Street studios ved at klikke her.

Book nu! Klik her for et kort ophold (mindre end 28 dage) eller klik her for en langsigtet booking!