Prince of Wales Terrace - Kensington - Vest London

Lejlighed Studios London

Har sin beliggenhed i hjertet af Kensington / Chealsea og i nærheden ligger et af de kendte royale palæer, som stadig er i brug af den kongelige familie. Vores "Prince of Wales Terrace" Lejligheder ligger i et af mest prestigefyldte områder i London.

Denne stilet og moderne bolig er blot få skridt væk fra mange af de attraktioner, som London har at byde op. Alle vores lejligheder er fuldt møbleret med køkken, et badeværelse og centralvarme.

Når du bor i en af lejlighederne i Prince of Wales Terrace, er der mange seværdigheder indenfor en gå-afstand, men der ligger også 2 undergrundsstationer i nærheden. Her er nogle eks. på de forskellige seværdigheder

Kensington Palace: Fødested og barndomshjem for dronning Victoria og var stadig i brug, indtil 1760 og det var en af de mest foretrukne boliger af royale fra andre lande. I dag vil du finde kontorer og private lejligheder for medlemmere af den kongelige familie. Du har også muligheden for at besøge nogle udstillinger, som f.eks. - Dianas - modeudstilling.

Kensington Gardens og Hyde Park: Hvis du vil have en afslappende dag, kan du besøge Kensington Gardens eller Hyde Park. I disse smukke parker kan du lave en dejlig picnic eller bare slappe af i solen med dine venner eller din familie. Også, hvis du er interessereti udendørssport, er disse to steder et fremragende sted.

Royal Albert Hall: Hvis du er i London for at opleve et show eller et band i Royal Albert Hall, kan vi kun anbefale at bo i Prince of Wales Terrace. I Royal Albert Hall kan du opleve en spændende rundvisning og opdage atmosfæren ved det berømte koncertsted, eller nyde en en middag i restauranten, og der er også mulighed for at købe nogle merchandise i deres butik.

Science (Forsknings/videnskabs) Museum: Her har du mulighed for at udforske et spændende museum med alle dets udstillinger og få et indblik i, mange forskellige opfindelser. Du kan f.eks. besøge udstillingen - film fakta - hvor du kan opleve mange forskellige videnskabsfilm og TV prgrammer fra 1903 til 1965. Eller nyde den nyeste 3D Imax film. Museums-nat, er meget populært for børn, da du opholder dig på museet henover natten, som giver muligheden for at have en sjov nat, samt lære en masse spændende ting.

Studio lejlighederne i Kensington har et moderne interiør!. Vores lejligheder har er den perfekte indkvartering for maksimum 4 personer. Lejlighederne i Kensington er perfekt for studerende,som er interesseret i lejligheder for enten et længerevarende ophold eller et kortvarigt ophold i London.

Book nu! klik her for et kortvarigt ophold (mindre end 28 dayge) eller klik her for et længerevarende ophold!

Lejlighed Studios London Lejlighed Studios London Lejlighed Studios London