De mest populære Studios lejligheder i London

1 – Dylan House - Paddington - vest Central London

London Lejlighed Studio

Dylan House Hotel er et Victorian Familie hus i London, som blev oprettet for at yde en række elegante og komfortable lejligheder. Med den perfekte placering i Paddington. Lejligheder er stilet, som er en perfekt erstatning for enhver rejsende. Vores lejligheder tilbyder fremragende lokale bekvemmeligheder, transport og et fantastisk personale, som skal sørge fo at alt er som du ønsker det.
Mere information

2 – Bedford Place - Bloomsbury - øst Central London

London Lejlighed Studio

Bedford Place lejligheder har et udvalg af servicerede standarder, kvalitet, prestige og er en lukseriøs møbleret lejlighed med kvalitets indkvarteringer i central London. Hver eneste lejlighed har et pragtfuldt køkken og en ugentlig rengøring, hvilket skal skabe langt mere kvalitet og give dit en fantastisk oplevelse under dit ophold. Bedford Olace har en utroligt positivt hold af ansatte, som skal gøre dit ophold så dejligt som overhovedet muligt!
Mere information

3 – York House - Earl's Court - Central London

London Lejlighed Studio

York House er et sted, hvor man bestemt får noget for pengene! York House er placeret i central London, hvor de tilbyder et udvalg af lyse, rummelige og bekvemmelige lejligheder i et smukt område af London. York House har elegant indretning med smuk udsmykning, et fuldt udstyret køkken og privat brusebad med masser af plads til at slappe af i, mens du er i London.
Vores lejligheder er også omgivet af nogle af Londons mest kendte steder som f.eks. Hyde Park, Harrods og det olympiske udstillingscenter.
Mere information

4 – Janet Poole House - Russel Square - Central London

London lejlighed Studio

Når du rejser regelmæssigt, er komforten i forhold til eget hjem næsten aldrig den samme. Janet Poole House har langsomt bygget et godt omdømme op, hvilket har gjordt det kendt for deres komfort. Denne samling af 40 Studios, som alle ligger i hjertet af det berømte Bloomsbury distrikt, som tilbyder indkvartering, som er nem og bekvemmelig. Inden for en lille gåafstand kan man opleve mange berømte attraktioner og blandt de smukkeste er det blandt andet Janet Poole House.
Mere information

5 – Colocation Londres - Islington - Zone 2 London

London Lejlighed Studio

Colocation Londres tilbyder en række behagelige og venlige lejligheder i det nordlige London. Et par minutters gang fra Colocation Londres, ligger Manor House Underground Station, som ligger på Piccadilly linien, som er en linie er en ideal ide at benytte for at gå på oplevelse i London. Lejlighederne er især populære blandt studenter, da omkostninger ikke er for høje.
Mere information