Minerva Court - Farringdon - East London

Meget tæt på Farringdon underground, hovedlinien og mange busser, lejlighed Studios London Minerva Court er et glimrende valg hvis man gerne vil se alle London's hovedattraktioner, samt teatre og West End shopping.

Minerva Court består af otte lejligheder. Hver af kan rumme op til 5 mennesker. De større lejligheder har tre soveværelser og to badeværelser.

Der er en elevator i denne bygning, der kan tage dig op på topetagen, hvilket giver dig et fantastisk udsyn ud over London med St. Paul's Cathedral i midten.

Alle vores lejligheder i London har en åben stue med et fuldt udstyret køkken. De fleste lejligheder har to badeværelser, en med bad og bruser, den anden har bare en bruser.

Vi er glade for at kunne inlogere en interresant blanding af kunder fra forretningsrejsende til universitetsstuderende and familier på ferie i London. Bare klik her for at booke din lejlighed.

Vi vil sikre at din tid i London bliver så behagelig som mulig når du vælger at leje en af vores fuldt møblerede lejligheder ved Minerva Court. Du kan finde mere information om Minerva Court ved at klikke her.Book nu! Klik her for korte ophold (mindre end 28 dage) eller klik her for langsigtet booking!