Kommentare ang. studios-london.com

Sprogkursus i London

Jeg tog til London for at forbedre mine engelskkundskaber og for at nyde byen. Under mit ophold i London tog jeg min engelsk IELTS certificat og mødte en masse mennesker fra hele verden! Det var en meget spændende og interessant oplevelse.

menneskerne på Studios-London.com var meget professionelle og samtidig meget venlige og hjælpsomme. Den Studio lejlighed jeg opholdte mig i London var meget god, og placeringen var meget central. Jeg har virkeligt nydt mit ophold i London, og jeg vil bestemt anbefale det til alle mine venner. De ansatte på Studios-London hjælp mig med at finde min lejlighed i det centrale London og de hjalp mig også med mine kufferter. Jeg var virkelig tilfreds med den service jeg fik, og jeg vil bruge Studios London igen, hvis jeg er nødt til at leje en bolig i London igen.

Olympia (23) fra Rom, Itaien

Ferieophold i London

Vi havde en perfekt ferie i London. Vi kom her for at forbedre vores engelsk og for at møde nye mennesker. Vi har været på sightseeing og vi havde en masse sjov. Vores bolig var meget central. Vi blev placeret med en kort gåfstand fra Oxford Street, en fantastisk gade fyldt med alle slags butikker og restauranter. Vi har virkelig nydt vores ophold i London, også fordi Studios-London gav os en perfekt og ryddeligt indkvartering. De havde arrangeret vores transport fra lufthavnen direkte til vores lejlighed og personalet var virkelig venlige og altid parat til at hjælpe os med vores spørgsmål! Rigtige fagfolk.

Vi elskede London!

Marie and Marc,Bruges, Belgien

Chef in London

Jeg kom til London for at arbejde som kok i en spansk tapasrestaurant. Jeg havde en masse sjov under mit ophold i London, og jeg havde en temmelig god tid. Jeg har virkelig nydt mig selv og denne fantastiske og enorme by. Jeg mødte en masse mennesker! Nattelivet var fantastisk. Studios-London gav mig en perfekt lejlighed og jeg havde alle de faciliteter, jeg havde brug for. Min bolig var i Manor House i zone 2 kun 15 minutter fra det centrale London. Lejligheden var ren og personalet var meget hjælpsomme. Jeg har også brugt nogle af de ekstra tjenester de tilbyder, som f.eks. med hensyn til vaskning af tøj og bestilling af mad. De tjenester, var fleksible! Jeg vil gerne vende tilbage til London næste sommer med nogle venner og jeg håber, vi kan få de samme lejligheder igen, fordi de var virkelig rart!

Juan,Valencia Spainen

Enkel, hurtig og god

Hej, jeg er en studerende fra Schweiz og takket være Studios-london.com Jeg har tilbragt en vidunderlig tid i London. Jeg boede i et af deres lejligheder. Det var en speciel oplevelse for mig. Jeg mødte en masse interessante mennesker fra hele verden. Studios-london.com organiseret min bolig, før min ankomst til London. Lejligheden var meget komfortable og havde alle de nødvendige faciliteter, herunder TV. For min næste rejse til London Jeg vil helt klart vælge Studios-london.com again. Mange tak til jer allesammen.

Stefan,22 years, Shweiz

Universitetsudviklingselev i London

Da jeg først fik accepteret udvekslingsprogrammet for et halvt år på et universitet i London, jeg vidste ikke, hvor du skal begynde! London er sådan en stor by og en af mine første bekymringer var naturligvis at finde et værelse. Så jeg fandt Studios-London websted på Google og besluttede at leje en af deres værelser i en fast andel. Det var virkelig let! Der var ingen problemer med bookingen - jeg snakkede med den første og den bedste, som hjalp med en hurtig booking.
Jeg havde et fantastisk halvt år i London. At studerer engelsk på universitet var en udfordring, men jeg kan kun anbefale det. Jeg mødte så mange interessante mennesker fra hele verden på universitetet, men også i min lejlighed var rigtig dejlig. Når jeg ser tilbage, er jeg glad for jeg at valgte denne form for indkvartering. Jeg følte mig hurtigt hjemme, og det var rart at have nogen at dele dagen med.
Det kan være virkelig svært at finde et værelse på et universitet, fordi der ikke er nok plads til alle. Jeg vil altid anbefale at sammenligne priser og placering med eksterne indkvarteringer, for at sikre dig, at du får den bedste aftale.
Jeg var meget tilfreds med min lejlighed og de erfaringer, jeg gjorde under mit udvekslingsprogram i London, og jeg vil helt sikkert gøre det igen. Det var rart at vide, at der altid var nogen, der kunne svare på mine spørgsmål, når jeg var i tvivl om noget, især i løbet af mine første dage i London. Studios-London var altid i nærheden, hvis der var noget jeg var usikker på!.

Laura (24), Tyskland

Praktikophold i London

Efter at have afsluttet det første år af Master i markedsføringeN i Portugal, har jeg besluttet at skaffe en praktikplads i London under min ferie.
Jeg følte behov for at forbedre mit niveau i engelsk, og for at opleve kulturforskellen - den engelske kultur er mere stift og disciplineret og det ville sikkert gøre det muligt for mig at udvikle viden indenfor nyttige arbejdsmetoder for min fremtidige karriere.
Det faktum at jeg skulle være væk fra mit hjem i tre måneder var meget underligt, da jeg altid har boet hos mine forældre, men alt viste sig at være en vidunderlig oplevelse!
Min første bekymring var at finde en bolig i London. For at være ærlig, jeg var jeg meget nervøs for det, og især om sikkerheden, komforten, hygiejneen og tilgængelighed!
Jeg fandt London Studios på internettet, som virkelig viste sig at være profesionelle indenfor deres område!
Til gengæld var den lejlighed de fandt til mig smukt placeret i midten af London, og kun et par minutter fra de store gader i London, som Oxford Street, Piccadilly Circus og Covent Garden. Derfor var området omkring lejligheden ganske sikker og tilgængeligheden var perfekt!
Lejligheden overskred alle mine forventninger - komforten og hygiejnen var simpelthen fantastisk, og kundeservice var noget der kunne mærkes! Serivcen er dem bedste jeg nogensinde har fået! Hele personalet var engageret i deres arbejde. Desuden var lejligheden var fuldt møbleret og udstyret med et køkken med alle faciliteter, som blev nyttigt, jeg selv skulle forberede mine egne måltider.
Efter den store erfaring med London-Studios - al min frygt og ængstelse jeg havde i starten forsvandt hurtigt. Så en hjertelig tak til alle medarbejdere, som støttede mig under hele mit ophold! Så fra min side vil være sikker på, at min anbefaling kommer ud til mange, så de kan få den samme positive oplevelse, som jeg selv havde!

Ivo (24), Porto, Portugal