Kamen House - Clerkenwell - East London

Placeret i hjertet af Clerkenwell, som har meget ar tilbyde en, hvis man leder efter en indkvartering i London. lejligheder Studios London Vi tilbyder 16 lejligheder og en penthouse lejlighed. Lejlighederne har mellem 2,3 og 4 soveværelser. Alle vores lejligheder til leje er elegante med moderne veludstyret interiør. Hver lejlighed har mindst ét badeværelse og en bruserenhed. Video Entry Phone system og elevator, som stopper på hver etage, hvilket gør disse Londonlejligheder virkelig komfortable. Vores lejligheder er fuldt møblerede og fuldt udstyret med strygningfaciliteter, farve TV, vask / tørefaciliteter og microovn. Der er også nogle andre tjenester der indgår, som f.eks skift af sengetøj, 24 timers service ved nødsituationer, ugentlig rengøring og trådløst netværk.

En af de mange fordele, der kommer med disse London lejligheder er en utrolig udsigt over St Paul's Cathedral. Vores 4 soveværelse penthouse lejlighed har en betagende panoramaudsigt.

Den perfekte beliggenhed gør, at der kun er en kort gåtur til Farringdon Railway og metrostationen gør Kamen House lejlighederne til en perfekt indkvartering for lang og kortsigtede ophold i London.

Hvis du vil vide mere om Kamen House studios eller hvis du er interreseret i at booke så bare klik her.

Book nu! klik her for et kort ophold (mindre end 28 dage) eller klik her for en langsigtet booking!

lejlighed Studios London lejlighed Studios London lejlighed Studios London