Hyde Park Suites - Bayswater - West Central London

Hyde Park Suites har under sine tilbud en lange række moderne Londonlejligheders, etværelses og flerværelses til leje på en ugentlig basis, eller for længere ophold op til tre måneder.
lejlighed Studios London Alle Lejligheder har bruser og toilet faciliteter, et fuldt udstyret køkken, kabelTV og adgang til bredbånd internet. Køkkener er udstyret med et køleskab, ovn, microovn, keddel og alt det nødvendige køkkengrej, der skal til for at sikre et behageligt ophold for vores gæster. Alle lejligheder bliver gjort rent og håndklæder, samt sengetøj bliver skiftet regelmæssigt.

Servicerede lejligheder og selvstændige cateringlejlighede i London er udstyret med glimrende faciliteter og moderne interior. I kombination med en perfekt central beliggenhed i London, er Hyde Park Suites en ideel indkvartering for dit langsigtede ophold i London.

Vores lejligheder er også en perfekt studieindkvartering. Vi har gjort vores bedste for at skabe en god studie atmosfære i vores lejligheder. Desuden er de alle udstyret med et hurtigt bredbånd internet, både med kabel og trådløst, hvilket alt i alt gør det til det ideelle sted for at fokusere på sine studier.

Nær vores Hyde park lejligheder kan du nå alle de attraktioner, som London kan tilbyde:
-Marble Arch
-Hyde park
-Oxford street
-Piccadilly Circus
-Trafalgar square
-Westminster Abbay og the houses of parliament

Vores lejligheder i Hyde park er også perfekt egnet til forretningsrejsende. Vi sørger for alle de faciliteter, som du skal bruge for at fortsætte din forretningsrejse, fra internet, telefon, rengøringsservice. Desuden kan du let leje fra din lejlighed i Hyde park taxier or limousiner servicer så vel som en sightseeing for dine forretningspartnere.

Alle disse fordele gør Hyde Park Suites til et sted der er værd at booke booking. Hvis du tror du ankommer før eller efter vores normale åbningstid, skal du sørge for at du informere os om din ankomsttid på forhånd. Vi vil derefter sørge for, at et medlem af personalet vil vente for at checke dig ind og give dig nøglen til lejligheden.

Book nu! klik her for et kort ophold (mindre end 28 dage) eller klik her for langsigtet booking!

lejlighed Studios London lejlighed Studios London lejlighed Studios London lejlighed Studios London