Gainsborough Studios - Manor Hus - Nord London

Gainsborough Studios tilbyder overnatninger forskellige steder i det nordlige London og tilbyder en overkommelig bolig med rimelige priser i London.

Alle studierne er nyrenoveret og er fuldt møbleret og udstyret med et køleskab, telefon, kabel TV og friske sengelinned. Du er altid tæt på en undegrund eller bus, hvor du har en hurtig forbindelse til det centrale London fra fra alle vores lejligheds.

Disse studios giver dig en enkel, men pæn og ren indkvartering med gratis trådløs internetadgang og uovertrufne priser. Derfor er disse lejligheder perfekte for studenter og andre grupper som rejser til London.

Hvis du gerne bruge dit ophold i London med en selvstændig catering indkvartering til at være uafhængig og nyde privatlivet, så vi kan kun anbefale Gainsborough Studios. Du vil bo i nyrenoverede lejligheder og med undergrunden i nærheden og med Picadilly linien vil du inden for et par minutter ende på Piccadilly eller Oxford Circus, hvor der er mange shopping- og attraktionsmuligheder.

Den Gainsborough Studios har enkeltværelser, dobbeltværelser eller tripleværelser, som skal gøre dit ophold i London så behageligt som muligt. Dette nyligt renoverede værelser, kan også bruges til at have en hyggelig TV-aften, da alle værelser har kabel-tv og i køleskabet kan du afkøle dine drikkevarer og på grund af adgang til et fuldt udstyret køkken, kan du også selv kokkere en dejlig middag!

Alle værelser i Gainsborough omfatter klædeskab, border og stole, stort farve-tv, kabel-TV, telefon - fri til at modtage, egen sikkerheds nøgle til lokaler stueetagen, første eller anden sal og Alle værelser er røgfrie, du vil have adgang til et fuldtudstyret køkken og alle regninger er inkluderet (vand, el, gas, kabel-tv, telefon leje). Du vil have strygningsfaciliteter og private te og kaffe faciliteter (på anmodning). Vores ansatte vil med glæde hjælpe dig med råd angående de spændende ting man kan se i London og vi vil altid være til rådighed, hvis du har spørgsmål til noget.

Gainsborough Studios er tilgængelige for både længere- og kortvarige ophold og er en ideel indkvartering, hvis du skal kunne føle dig hjemme under opholdet i London. For mere information omkring Gainsborough Studios klik her

Book nu! klik her for et kortvarigt ophold(mindre end 28age) elller klikher for et længerevarigt ophold!