Indkvartering i London

Vores erfaring har lært os, at service er en vigtig del for indkvartering for forretningsrejsende. Først og fremmest er alle faciliteterne sammenbygget til en plads, hvilket gør, at vi er i stand til, at tilbyde alle bekvemmeligheder i hjemmet.

london forretnings rejser Derefter, forstår vi de høje krav til deres livsstil og derfor kan vi tilbyde en fuld service,iLondon Studios, som skal gøre deres ophold, så behageligt som muligt. Hvis du kræver indkøbs-service, vaske-service, eller træningsmuligheder, som er er kontraktfri, så tilbyder vi det hele. Selvfølgelig kan du føle dig fri til at spørge om alt, fordi det hele er inkluderet i den service som er en del af din omkostninger.
Vi sigter imod, at skabe den perfekte oplevelse, fordi vi gør alt for at vores lejligheder skal få dig til at føle dig hjemme, ligegyldigt om du tilbringer en dag eller et helt år hos os. kontakt os for at høre mere omkring den service vi yder.

Overvej, hvem Studio lejlighederne er for

Hvis du leder efter en indkvartering for dine ansatte i London for en længere periode, må du føle at, hvis forholdene ikke er i ordentlig stand, vil det ødelægge produktiviteten for de ansatte. Det vi kan garentere er at alle vores gæster,vil være fuldt ud tilfreds med servicen. Vi vil gøre alt for at vores gæster nyder opholdet, da det for os er vigtigt at vores kunder nyder opholdet. Lige meget om det er taxi-service eller hvis vores gæster er interesseret i at deres indkøb, bliver bragt ud til deres lejlighed. Det er vigtigt for Studio hotel, at vores kunder er tilfredse! Hvis du har ansatte, hvor opholdet er længerevarende eller ender med et permanent ophold, så har du også muligheden for at investere i en London Studio lejlighed,som vil skabe en alternativ indtjening for hver måned.
Hvis du booker os, vil vi skabe den perfekte indkvartering for dine klienter og ansatte ved at tilbydeekstra service uden ekstra omkostninger og vi vil opfylde dine og virksomhedens krav og behov, samt de klienternes og de ansattes.

Messer og udstillinger

Hvis dine ansatte rejser til London for, at deltage i messer eller forskellige udstillinger, kan det være utroligt rart med en indkvartering nær udstillings- og messecentrene. Studios-london.com giver dig den rigtige komfort. En af vores partnere hedder Warwick huset som er placeret 2.minutters gang fra Earl's Courts messecenter. Warwick Huset tilbyder behagelige og moderne lejligheder. Lejlighederne er fuldt udstyret og har en god placering. Warwick Husets studio lejligheder har en perfekt indkvartering i London for deltagere på messer og og især Earls Court har en god placering i forhold til Earl's Court messecenter. Derudover er det stor fordel, at der ligger flere store lufthavne i nærheden.
Hvis du, dine ansatte eller forretnings associerede virksomheder søger efter indkvartering tæt ved ExCel (Londons konferrencecenter London) er du måske interesseret i vores vest og sydvest Studios som Topham Street. Det er en kort tur med undergrunden fra ExCel til vores Studio lejligheder, gør det let for forrretningsfolk, da vi har en let inkvartering i alle vores lejligheder. Vores lejligheder er tilpasset alle, og passer især til klienter, ansatte og forretnings associerede virksomheder.

Forretningsmæssige forbindelser

Hvad kunne være bedre end, at forbedre forretningsforbindelserne mellem de ansatte, som lever sammen? I løbet af opholdet i London, med enten messer eller konferencer, har du muligheden for at leje en af vores Studio lejligheder, som tillader at de ansatte kan dele en lejlighed. Du kan vælge en perfekt møbleret og serviceret Studio lejlighed. Dine Ansatta vil blive meget tilfredse med deres indkvartering i London. Mens de ansatte lever sammen, vil de komme tættere ind på hinanden, som vil forbedre deresforhold på jobbet, som i sidste ende vil være en ekstra bonus for virksomheden.

Studio lejlighedspakke

london apartement corporate

Vi ved at det kan være meget svært, at finde indkvarteringer i London for rejsende forretningspersoner, med en kort varsel - Det er omkostningsfuldt og svært. Det er derfor vi tilbyder en fuld lejlighedspakke, som gør rejsen mere behagelig. Vi kan også tilbyde enhver form for service, hvis der skulle være brug for noget. Vores priser er meget fleksible, som passer til et hvert budget.
Vi er meget glade for at bygge et arbejdende forhold med enhver klient/virksomhed, så i har en lejlighed her i London året rundt, som altid vil være ledig på jeres krav. Det vil også gøre deres ophold lettere. kontakt os for at høre mere omkringt en tilpasset London Studio lejlighedspakke, som passer bedst til dem.