Colonnade Mews - Camden - Central London

Disse populære nymøblerede London lejligheder lejlighed Studios London ligger meget centralt direkte bag Russell Square Underground Station og er ideelt placeret for alle besøgende til London. Russell Square Underground Station er på the Piccadilly Line, som også giver direkte adgang til London Heathrow Airport. Hvis du skal rejse rundt omkring i London har du også valget mellem de mange busruter, som kører fra Russell Square.

Colonnade Mews lejligheder i London er fuldt udstyrede med deres egne vaskemaskiner, tøremaskiner, farveTV og microovne. Lejlighederne er også fuldt møblerede. apartments are also fully furnished. Porcelæn og bestik er der sørget for og ugentlig rengøringsservice er inkluderet i prisen for disse lejligheder i London. Andre servicer der er inkluderet er ugentlig rengøring, skift af sengetøj, trådløst netværk og telefonlinier.

Fem ud af de syv lejligheder har to værelser og yder plads til to mennesker hver. Et treværelses, der har plads seks mennesker og et toværelses, der har et stort rum, hvilket betyder, at der totalt kan sove fem mennesker. Du kan finde ud af mere om Colonade Mews ved at klikke her

Colonnade Mews London lejligheder er lyse, rummelige og har trægulv. En perfekt indkvartering for et langsigtet ophold i London. Colonnade lejligheder er perfekte for alle, som planlægger at blive i london for enten kort eller lang tid.

Book nu! Klik her for et kort ophold (mindre end 28 dage) eller klik her for en langsigtet booking!

lejligheder Studios London lejligheder Studios London lejligheder Studios London lejligheder Studios London