Colocation Londres - Manor House - North London

Colocation Londres lejligheder i London tilbyder en venlig indkvartering i Nordlondon. Beliggende nær Manor House Underground Station på Piccadilly Linien, som gør det let at nå alle de bedste attractions i London. Alle lejlighederne er fuldt møbleret og udstyret med alt hvad du har brug for. Hver lejlighed har sit eget køleskab, en-suite faciliteter, TV og DVD afspillere i hvert værelse, hvilket også er standard.

Lejlighed Studios London Der er også mange busser, der stopper tæt på Manor House station, hvilket gør det til en perfekt indkvartering for langsigtede og kortsigtede ophold for studenter og andre rejsende, som leder efter billig indkvartering i London.

Da det blev renoveret i 2000, vil du blive indkvarteret i moderne og komfortable værelser nær det centrale London og du vil få adgang til alle vigtige offentlige transporter, så du har mulighed for at besøge alle de store turistattraktioner inden for små afstande. På grund af den natbus station i nærheden kan du nyde Londons natteliv, uden at skulle bekymre dig om hvordan du kommer hjem.

Da alle værelserne har TV og DVD afspiller, køleskab på værelset, kaffe og temaskine og køkken, kan du tilbringe en stille dag i din lejlighed, eller bare tilberede din mad, hvis du ikke har lyst til at bruge for mange penge under dit ophold i London.Book din lejlighed nu!

Vi kan også anbefale virksomhedskunder denne indkvartering, da Colocation Londres tilbyder faxfaciliteter, internetfaciliteter, vaskemaskine og tøretumbler, hvilket gør, at dit ophold vil blive meget komfortabelt. Hvis du kommer i en lejet, eller din egen bil, kan du parkere den ved boligen gratis. For mere information kan du klikke her.

Book nu! Klik her for et kort ophold (mindre end 28 dage) eller klik her for en langsigtet booking!

Lejlighed Studios London Lejlighed Studios London Lejlighed Studios London