Burton Street - Camden - Central London

Denne moderniserde georgiske bygning ligger i et attraktivt område midt i Central London. lejlighed Studios London Burton Street består af 5 lejligheder. Hver af dem kan rumme op til 5 personer i komfort. Både Euston Station på Victoria Line og Russell Square på Piccadilly Line er indenfor nem gåafstand fra vores Burton Street lejligheder, som gør det til en perfekt bolig for mennesker, som planlægger at opholde sig i London for sightseeing og fridage.

Hver af disse lejligheder i London er udstyret med et fuldt udstyret køkken, badeværelse med badekar og bruser og en rummelig stue / spisestue med en traditionel pejs. Andet udstyr omfatter strygningsfaciliteter, vask / tørefaciliteter, microovn og farve TV. Ved leje af en lejlighed er der også medtaget sådanne tjenester som ugentlig rengøring, skift af sengetøj, telefonlinje og trådløs networking. Hvis du er interesseret i denne lejlighed kan du bestille her.

Dette er en ideel indkvartering for studenter, familier og forretningsrejsende der leder efter et langsigtet ophold i London.

For flere detaljer om Burton Street lejligheder, bare klik her.

Book nu! Klik her for et kort ophold (mindre end 28 dage) eller klik her for en langsigtet booking!

lejlighed Studios London lejlighed Studios London lejlighed Studios London