Highbury og Islington Studios

Vores dobbelt / triple Studios i Highbury og Islington distriktet er behagelig med rimelige pris. Vi tager både længerevarende og kortvarende ophold fra en uge til et helt år - perfekt til studenter og profesionelle, fordi det er et kvalitetssted, som er utroligt behageligt! r.

Vores London Studios lejligheder er udstyret med et tekøkken, badeværelse og soveværelse med masser af plads - ideel for par eller gode venner. Desuden har det en god belighed med gode placeringer. Det tæt på både bus og sporvogne, og der er kun 5 minutters gang til Highbury og Islington station. Du er aldrig for langt væk fra centrum af London, når de opholder dig hos os.

Her på Studios-London, bestræber vi os på at vi dit ophold skal var dejligt og behageligt, hvis du er optaget af vigtige forretninger. Kan vi for en lille onkostninger tilbyde extra service. At være væk hjemmefra, burde ikke være et problem. Lad os gøre dit ophold i Highbury og Islington komfortablet og bekvemt.

For at høre om tilgængelighed af vores lejligheder i Highbury og Islington område, er du velkommen til at kontakte os i dag, og vi vil bestræbe os på at finde dig en passende indkvartering i London, som vil matche dine behov.

Fordele ved London studios i Highbury and Islington:

- The Highbury and Islington indkvartering er kun et stop fra Kings Cross Station

- Service kan tilføjes til, at gøre dit ophold endnu mere behageligt

- Highbury and Islington transport er pålideligt og bekvemt

- The Highbury and Islington er et livligt og underholdene område.

Book nu! klik her for et kortvarigt ophold (mindre end 28 dage) eller klik her for et længerevarigt ophold!