Billig indkvartering for studerende i London

Kom til London og opnå en værdifuld erfaring for fremtiden!

london studerende lejlighedNår man lever i en international by som London, som har mange verdenskendte universiteter, som er en mulighed for at udvikle din viden - både på den faglige viden, mens også den sociale del. Lad os arrangere dit ophold i London, for så behøver du kun at bekymre dig om dine studier. Selvfølgelig, venter jobmarkedet på dig efter universitetet, men det er blevet utroligt konkurrencepræget og forventninger fra arbejdegiverne er blevet højere og højere. Derfor er et udveksling program meget vigtigt, som også skal give dig mulighed for at international erfaring, da det er utroligt vigtigt nu når England har nogle af de mest vigtige finansielle og forretningscentrummer i verden. Derfor er England et fremragende sted at studere og samtidig forbedre dit engelsk.

At leve og studere er en god investering for din fremtidige karriere og en oplevelse du ikke burde gå glip af!

Studios-London.com


Studios-London.com er specialiseret london studerende lejlighed i længerevarende studeringsindkvarteringer. Vi forstår fuldt ud vores studerenes behov og vi vil finde den bedste lejlighed, som passer til behovet! At finde en bekvem lejlighed i London, kan være en meget stressende oplevelser, især hvis du kommer fra et andet land.
Med et stort netværk af partnere, vil vi være i stand til at finde en indkvartering, der lever op til alle dine krav. Vi har et direkte samarbejde med forskellige universiteter i London og vi ved, hvor svært det kan være for udvekslingsstudenter, at leve i London, hvor man skal kombinere studierne med privatlivet i en dyr by som London. Lad os hjælpe dig med at arrangere dit ophold i London og gøre livet så positivt som overhovedet muligt.

Vores service


Det er meget vigtigt for os på Studios-London.com, at vores Kunder er tilfredse. Ikke bare på den dag de ankommer, men under hele opholdet og vores ansatte vil altid være glade for at hjælpe dig under hele opholdet. Udover det har vi mulighed for at give dig gode råd, på baggrund af vores mange års erfaring, som højest sandsynligt vil være hjælpe dig under opholdet.
Du vil også slippe for det kedelige, forvirrende og tids-spildende papirarbejde, som du skal udfylde for at få et rum eller for et af universiteterne London. De fleste kontrakter fra universiteterne er også tidsbegrænset, som betyder at du ikke må opholde dig i en billig indkvartering når dit udvekslingprgram ender. Med os vil du altid have en mulighed for at forlænge din kontrakt for din indkvartering og det mener vi er en god grund: Når tiden er gået for dit ophold, finder mange udvekslingsstudenter det svært at vende hjem, efter en uforglemmelig oplevelse på universiteterne.

Vores lejligheder til studerende


Vi tilbyder billige Studios lejligheder i central London, men også udenfor centrum (Flest i London Zone1 og London Zone 2). Disse lejligheder, som vi tilbyder er kun tilgængelige for minimum 28 dage.

Lejlghederne i London kan have 2,3 eller 4 soveværelser. london studerende lejlighed Disse lejligheder vil du komme til at dele med andre udvekslingsstudenter, som er den mest typiske indkvartering i London og meget populær for studerende. Det at man lever sammen med andre studerende, giver dig en muligheder for at møde nye mennesker - i de fleste tilfælde - nye venner, som altid er rart, når man er et nyt sted! De personer, som opholder sig i vores lejligheder er søde og venlige studerendes, præcis som dig. Det betyder at hos vores indkvarteringer i london, vil du højest sandsynligt få det rigtigt sjovt og vores indkvartering vil måske føles som dit rigtige hjem. Du vil højest sandsynligt føle dig hjemme i London i løbet af et par dage! De eneste rum du deler med andre studerende er køkkenet og badefaciliteterne. Du vil selvfølgelig få dit eget rum med internet og og TV i din indkvartering i London. Denne billige indkvartering i London er overkommelig og egnet til "open-minded" mennesker!

Hvis du foretrækker et mere privat ophold under dit udvekslingsprogram london studerende lejlighed i London, burde du opholde dig i et af vores billigestudios in London. Alle vores lejligheder til dette formål har eget køkken og bad, som gør at du får god plads og dit eget perfekte miljø til at fokusere på dine studier.

Alle vores lejligheder til studerende ligger tæt på de forskellige universiteter, bars, pubs. En kort tur med bus eller undergrunden, vil også få dig frem til Londons mest kendte seværdigheder og attraktioner, hvilket vil gøre dit ophold endnu mere spændende.

Vi tilbyder forskellig rabat til studerende på vores billige indkvarteringer i London, på baggrund af længden af opholdet. Men, du kan være forvisset om at vores priser er rimelige og overkommelige. Hvis du er interesseret i et overkommeligt sted at bo i London, som skal gøre dit ophold som studerende bedst muligt, så brug ikke mere af din værdifulde tid, men book i stedet hos os med det samme!enten for længere- eller kortvarende ophold!

Føl dig velkommen til at kontakte os/a> for mere information!