Guide til London

London, er hovedstaden i England, som er et sted, af endeløse muligheder og en af de mest indflydelsesrige kulturelle-, finansielle- og forretningscentrummer i verden.Du kan få det indtryk at, London altid vil være et skridt foran. Byen er summende med energi og kommende designere og kunstnere fra hele verden kommer her for at præsentere deres nyeste idéer.
london guide Men samtidig er London også fuld af historie: landmærker som Big Ben, Trafalgar Square, Westminster Abbey og Tower of London, som, fortæller en lang historie! Hvis du ikke kun er i London for at shoppe, men også for at udforske den kulturelle del af London med alle de spændende museer med kunst og udstillinger fra hele verden. London tilbyder alt fra moderne museer til traditionelle museer, som du vil aldrig finde kedeligt. Det verdenskendte British Museum i London, kan holdedig travlt beskæftiget for at par dage.
Hvis du er interesseret i den historiske baggrund for London, bør du bestemt overveje en professionelt rundvisning, som vil føre dig til de vigtigste seværdigheder og besvare alle dine individuelle spørgsmål. London er et multikulurelt land, både med indbyggere, turister og studerende fra hele verden. London har et helt enestående miljø bestående af pubber, barer og klubber, kultur, kunst, seværdigheder osv. Byen er virkelig internationalt og tilbyder en atmosfære, som ikke mange andre steder, og vi vil hjælpe dig med at finde den rigtige bolig i London.

Fritid i London: Shopping og Natteliv

Oxford Street, ligger i hjertet af london guide London, som er det mest populære shoppingsted. Regent Street og Carnaby Street ligger lige rundt om hjørnet, hvilket gør London til et shopping paradis! Hvis du har penge tilbage efter shoppingen, skal du gå til Covent Garden, hvor der ligger små hyggelige forretninger og butikker, hvor du kan finde unikke stykker tøj og tilbehør.
Du vil så have den perfekte mulighed for at præsentere dit nye udstyr, som du har købt i løbet af din shopping i London, på din aften i byen i Londons mange pubber, barer og natklubber. Sohoområdet, giver en dejlig blanding af traditionelle engelske pubber og trendy barer og klubber, men er også kendt som RED-LIGHT distriktet i London. Når du beslutter dig for at gå en club i London, så burde du bestemt opleve det berømte Ministry of Sound i det sydlige London. Der er uendelige muligheder i Londons natteliv, for at få en god tid!

Forskellige steder i London

Mange af de besøgende, der kommer til London, opholder sig mest i centrum. london guide omkring Leicester Square og Trafalgar Square. Men de går glip af mange fremragende områder der afspejler afspejle mangfoldigheden i byen, som gør London til noget helt særligt.
Der er Camden Town, som ligger i det nordlige London. Det er berømt for det store Camden Markede, der nu har åbent alle ugens syv dage, og du kan også finde store klubber, barer og pubs. Camden plejede at være et no-go area for mange, men i dag er det blevet et af de mest fancy områder, hvor man kan leje lejligheder. Camden byder også på mange kendte stjerner som f.eks. Amy Winehouse.
Notting Hill er et dejligt beboelsesområde i West London. Der er ikke kun er berømt på grund af filmen af samme navn, men også for Portobello Marked, et af de største markeder i London, som tilbyder alt fra tøj til antikviteter og møbler. Hvis du ønsker at deltage i en årlig begivenhed, der finder sted i august, og forløber over 2 dage, så skal du opleve Notting Hill Carnival!
Hvis du leder efter et, hvor du kan slippe for støj og summen fra byen i et stykke tid, så Hampstead stedet at gå. Det er en lille hyggelig med masser af små butikker og caféer til at slappe af og et af de største åbne arealer i London: Hampstead Heath har fantastisk udsigt over byen.

Boliger og indkvarteringer i Londonn

london guide

Hvert år bliver millioner af besøgende er tiltrukket af den specielle atmosfære og det væld af muligheder Europas største hovedstad har at byde på. Mange beslutter sig for at på et længerevarende ophold i London. Men at planlægge en sightseeing weekend i London er langt fra ligeså let, som at planlægge et længerevarende ophold. Der er mange flere forskellige aspekter man skal regne med.
Lige meget om du er en student der planlægger et udvekslingsprogram, om du rejser til London med en større gruppe af mennesker og du leder efter en indkvartering. Ved et længerevarende ophold i London, bliver en af dine første bekymringer om du kan finde en rigtigt indkvartering!
Vi er specialiseret i at finde indkvarteringer, som også lever op til dine forventninger. Vores team vil med glæde hjælpe dig, med dit længerevarende ophold, så tøv ikke - kontakt os for mere information, hvis du har nogle nogle spørgsmål.