Gruppeindkvartering i Londons lejligheder

Hvis du leder efter gruppeindkvarteringer i London så:
er du kommet til det rigtige sted!


Om du organiserer en familieferie eller en forretningsrejse, så kan vi hjælpe dig med gruppeindkvartering. Vi kan forhandle fantastiske priser for dig på mange på forskellige indkvarteringer for grupper. Vi kan arrangere alt fra gruppekvartering, hvor man bor sammen med andre, men også lukseriøse ophold og du vil altid drage fordel af vores mange årige ekspertise!

london gruppe

På Studios-london.com tror vi på, at vores tilbydelse af god service og komfort vil gøre forskellen under opholdet. Hos de fleste af vores studios lejlighederkan vi tilbyde gruppeindkvartering i London, som er fuldt møbleret og perfekt til forretningsrejser eller en hyggelig familieferie. Gennem de sidste 10 år, har vi udvalgt, en masse lejligheder i London, som er inkluderet private faciliteter. F.eks. vil familier som regel have deres eget private bad og fuldt udrystet køkken for dem selv, som gør at de kan lave deres eget mad. Forretningsrejsende og familiemedlemmere er ofte glade for gruppeindkvarteringer, som tilbyder transport til Londoncentrum med enten undergrund eller bus.

Vi forstår at i helst skal føle jer så hjemme, som overhovedet muligt og vi vil gøre alt for at finde en bolig der passer lige til din gruppe booking. Det vil vi selvfølgelig også sørge for, hvis du er her på forretningsrejse i London. Du vil måske finde det nødvendigt at holde kontakten tæt til dine kunder via en hurtig internetforbindelse, som de fleste indkvarteringer tilbyder! Hvis i er en gruppe, som rejser internationalt, vil i højest sandsynligt være meget tilfredse ved at holde kontakten ved lige med jeres familie, mens i er væk hjemmefra.

london gruppe London er et verdens førende forretnings og financielle centrummer. Hvis du er her på forretningsrejser og evt. skal skal mødes med andre forretningsfolk, vil det også være muligt at leje et konferencerum indenfor din placering, og vi vil være mere glade for at hjælpe dig med det. Vi kan f.eks. booke forskellige præsentationsrum for et par timer eller mere. Bare giv os detaljerne og vi vil gøre alt hvad vi kan. Vi kan også reservere et Studio tæt placeret på forskellige attraktioner.
Vi kan hjælpe dig med af organisere kort eller længere ophold for din familieferie i London eller forretningsrejser i dejlige områder som Paddington, Bayswater, Earls Court, Oxford Street eller Russel Square. Hvis din gruppe leder efter komfortable indkvarteringer i London - bare giv os et kald for at lave en reservation.

kontakt os