Nyd vores ekstra service i London!

Studios-London.com kan give dig alle de ekstra tjenester, som du kan få brug for at gøre dit ophold i vores lejligheder så behageligt som muligt. london service Vi kan arrangere alle typer for service som f.eks. transport i London, indkøbsservice, vaskeservice eller en kontraktfri træningsmulighed. Vi vil hjælpe med alt der kan gøre livet lettere for dit længerevarige ophold i London.

Udover disse tjeneste som vaskeri og kontraktfri træning i London, vil vi være glade for drøfte andre individuelle tjenester, som du kræver, med meget fleksible priser, som passer til ethvert budget under opholdet.

Vores mål er at gøre dit ophold i vores lejligheder i London så let og behageligt, som overhovedet muligt.

Så hvis du kommer til London med et forretningsformål, kan vi garantere, at du sagtens kan koncentrere dig om dit arbejde pga. af den service vi yder, som f.eks. vaskeservice eller kontraktfrit træning i London. Du behøver ikke at bekymrer dig om sådanne ting, det ordner vi med glæde. Du skal bare fortælle os hvad du behøver, for at have et perfekt ophold i London.

Transportpakker

london service
Studios-London.com tilbyder dig muligheden for at organisere transporten i og omkring London for længerevarende ophold eller din vej til London. Vi tilbyder vores klienter lufthavnstransport til og fra lufthavnen i London: fra Heathrow, Gatwick, Luton, Stanstead and London City Airport til jeres lejlighed i Londonn.

Gad vide, hvordan man kommer rundt i London?

 • Lufthavnstransport:
 • Vi er specialiseret i lufthavnstransport i London til og fra Heathrow Airport, Gatwick Airport, Luton Airport, Stansted Airport and London City Airport, men vi tilbyder også langdistance rejser.

  Hvis du arrangere din transport for et længerevarende ophold med os, vil en repræsentant vente i lufthanven og vores repræsentant vil vise dig hen til dit køretøj, så du ikke spilder din dyre tid i London ved at vente på at komme til din indkvartering.

  Derefter kan du slappe, mens vi sørger for transporten til din lejlighed.
  Alle vores biler er fuldt licensregistreret af PCO (Public Carriage Office) og har de højeste sikkerhed.

 • Lufthavnstransport med limosine:
 • Denne service er specialiseret i lufthavne til og fra Heathrow Airport, Gatwick Airport, Luton Airport, Stansted Airport and London City Airport.

  Når du ankommer til London, vil din personlige chauffør og en lukseriøs bil vente på dig. Med denne service kan du rejse til London med stil og nå dit møde, din indkvartering eller konference på kort tid med vores transport.

  Vi tilbyder mange forskellige størrelser af biler og limosiner. For transporten fra lufthavnen til din indkvartering, kan du f.eks. vælge mellem forskellige Hummer limosiner eller en Strecth limosine, så selvom du er i en stor gruppe vil du stadig rejse med komfort og have nok plads til din baggage.

  Selvfølgelig kan man også leje en af vores limosiner for andre events rundt omkring i London, som f.eks. forretninger, bryllupper, fester, premiere og private arrangementer.
  Du kan nyde din behagelig og afslappende rejse, mens vi tager os af din transport til din indkvartering i London.

 • Lufthavnens taxitransport
 • Vores taxier er specialiseret i lufthavnstransport fra alle de store lufthavne i London: Heathrow Airport, Gatwick Airport, Luton Airport, Stansted Airport and London City Airport.
  Vores telefoner er åbne 365dage om året, 24timer i dagen til at hjælpe med din transport under dit ophold i London.
  Alle vores taxier, som vi bruger til lufthavnstransport benytter sig af den nyeste GPS (Global Positioning System) satelite, som gør, at transporten bliver gjordt med den største præcision.

 • Tour-pakker
 • Studios-London.com tilbyder også at organisere mange forskellige kvalitettours i London, England og endda i skotland. Vi ansætter profesionelle guider og vores tours i London og England er inkluderet alle indgange, som gør det muligt at få en hurtig indgang uden at står i kø. Vores daglige tours i London og England inkluderer indgange til the The Tower of London væk fra alle andre, man kan også besøge William Shakespeares fødested: Stratford upon avon.
  En anden tour viser dig Leeds Castle, som er beskrevet som det "loveliest castle in the world", hvor konger og dronninger før i tiden levede.
  Man kan også uden problemer rejse til Canterbury, som er en gammel by, som var centrum for den kristelige gudstjeneste i næsten 1,700 år med den fascinerende katedral.
  Det er også altid værd, at rejse til York og Stonehenge. Byen York er en af de mest imponerende middelalderfæstninger i Europa, som blev bygget under det 13århundrede og vi har også billeter til Yorvik Vikinge Center.
  Stonehenge det mest kendte forhistoriske monumet i verden. Vi tilbyder en kvalitetstour til Stonehenge, som giver dig muligheden for at komme helt tæt på midterstenen, som normalt er lukket for andre tourister. Og hvis det ikker nok, hvorfor tager du så ikke med på en heldagstour, som kombinere en tour til Stonehenge, Windsor Castle og Romerske bade i Bath.
  Vores tours i London og England kan endda udvides til det smukke Skotland, Edinburgh , med det dramatiske slot. Vil du gå på opdagelse i et af skotlands ældste mysterier og finde monsteret i Loch Ness? Vi kan arrangere en personlig tour gennem Skotland, hvor du forlader Edinburgh tidlig om morgenen, så du kan bruge en hel dag i Skotland, hvor man kan nyde det smukke landskab. Det er også muligt at komme på en bådetour på Loch Ness, hvis du vil fange monsteret, men turen kan også bruges på at slappe helt af og nyde det fantastiske landskab.