Invester i London Studio Lejligheder - Garantien retur

london studios investment

Resultatet af den populære efterspørgsel har gjort, at vi har udviklet en unik investering i mange ejendomme, som har åbnet en masse forskellige muligheder for rejsende rejsende. Ideen med investeringer i hotel værelserne har været et momentum i de seneste år. vi har raffineret dette investeringskoncept og udviklet en model, som tillader investorer, at købe sig dele af lejlighederne og hotelrummene. Den nye unikke London ejendomsinvestering er ulig i forhold til andre ejendomsinvesteringer. Vi garantere at denne ejendomsinvestering vil være problemfri.


Hvorfor er det værd, at investere i Studuo London?


Køb investeringer i en London lejlighed. som gør at du kan drage fordele af de følgende ting:

 • En mulighed for en skattevenlig ejendomsinvestering
 • En konstant alternativ pengestrøm
 • En bekymringsfri ejedomsinvestering.
 • Garanteret mindst 6% i retur.
 • En flot Studio lejlighed i central London
 • Kapital påskønnelse fra eget gen-salg af ejendomsinvestering.
 • Effektiv Global Marketing and Management infrastruktur til din tjeneste

Hvad behøver at blive gjordt, for at drage fordel af sit eget Studio i London


Processen for at drage fordele af ejendomsinvesteringer og mulighederne er meget simple:

Først køber man en London Studio lejlighed for £375,000 - £450,000

 • Vi vil passe og pleje lejligheden på dine vegne
 • Vi kombinerer de bedste to kvaliteter;blomsterende London Hotelmarked med en langvarig Studio udlejelse af lejligheden.

Derefter - Indtjen en suppleant indtjeningsstrøm

 • Vi kan garantere et minimum retur, på 6% årligt, som vil blive betalt til dig, som en månedlig indtægt.
 • En London Studio lejlighed er en skatteinvestering, som er effektiv.
 • Indtjene en kapital, for gen-salg af dit London Studio lejlighed

Og til sidst - sæt dig ned og slap af

 • Vi vil passe og pleje deres London Lejlighed, så det hele vil være problemfrit.

Dit Studio i London - Garanteret Retur


london studios investment Vores London Studio lejligheder er ledige fra prisen til 375 000Pund to 450 000Pund og har et minimum garanteret på 6% per år. Det betyder, at en investering på 450 000Pund vil indbringe 27 000Pund per år. Hvad kan bruge ekstra 27 000Pund på om året? Derudover, kan du vælge at sælge din investering. Du vil stadig have den indtægt som kapitalen opnår. Nu når popularitetsvæksten er steget i London, er der mange tourister, som får brug for et tag over hovedet - Det ville være en rigtig god investering, som forventes at stige i indtægter.

Da ejendeomsmarkedet forsætter stadig med at være det mest lukrative i verden, har Studio lejlighederne i London altid haft en stor efterspørgsel, der som regel har en kortvarig bekostning for alle hyppige rejsende. Ved at investere i din egen London Studio lejlighed, vil dine ophold blive meget mere bekvemme og overkommelige.

london studios investmentDet vi vil gøre er, at forvalte og passe på dinstudio lejlighed for dig og forsikre, at den altid er besat, hvis ikke af dig, så af en anden. Vi lægger meget tillid i vores Studios and Marketing team, hvilket gør at vi garantere et minimum returbeløb på 6% uanset udsving og ligende hændelser, som gør at din investering ikke vil blive påvirket. Hvis du derfor vælger at sælge din investering på et tidspunkt, vil du opnå det beløb, som kapitalen har indtjent.Vi tilbyder i øjeblikket denne London ejendomsinvesterings-mulighed i vores London studios lejligheder, som ligger nær Earl's Court og Paddington. Disse områder er meget tourist orienteret, men samtidig en meget smuk del af London. Vi har også overvejet, at sælge vores ejerskab over vores 100 London Studio lejligheder, som er spredt ud over tre for forskellige dele i London for ca. 45millioner pund. Ejendommene vil på nuværende tidspnkt opnå en fortjeneste på ca. 175 000pund hver måned, men målet er, at fortjenesten skal overstige 200 000pund. Det er en ekstrem fornuftig investering, som vil have en indtjening over et kort periode. kontakt us for flere detaljer.

Hvis du er interesseret i mere information, så gør dig selv den tjeneste og kontakt os når det er snarest belejligt..