Studios-Londons længere varende ophold

Studios-London.com tilbyder dig de bedste indkvarteringsmuligheder i London. Vi er specialiseret i længere varende ophold i vores forskellige lejligheder med 1, 2, 3 eller 4 værelser i centrum af London.

Du kan opnå meget rabat gennem Studios-London.com, hvis du søger en indkvarteringsmulighed for et længere varende ophold med høje standarder. Vi har mange forskellige indkvarteringsmuligheder over hele London, hvor man kan benytte undergrunden eller bus for at opleve Londons butikker We have many accommodation options all over London within walking distance of a tube or bus station and close to shops og bekvemmeligheder.
Studios-London.com dækker et stort område i nord London og covers a wide range of areas throughout North London og omkringliggende områder som f.eks. inkluderer: Islington, Highbury, Camden, Holloway, Hackney, Tottenham, Stamford Hill, Stoke Newington, Finsbury Park, Wood Green, Turnpike Lane, Muswell Hill, Crouch End, Hornsey, Archway, Enfield, Edmonton.

For flere spørgsmå, tøv ikke med at kontakte os

Studio lejligheden, som også går under navnet "BACHELOR" er en lejlighed med meget plads, hvor stuen og køkkenet deler værelse, mens bade faciliteterne ligger seperat. Disse former for indkvartering består normalt af et stort tum, hvor stuen og soveværelset kombineres, hvilket som regel bliver brugt til de daglige former for aktiviteter. Køkkenet har alle de nødvendige faciliteter og badeværelset ligger seperat for sig selv.

Studio indkvartering er den bedste løsning, når du søger husly i en stor og dyr by som London. Det er det mest simple, når man skal opholde sig i en by som London, mens det samtdig er det billigste og det er derfor det er studerenes yndlingsvalg, fordi du kan have det privat og sjovt for en rimelig pris.

I alle vores Studios lejligheder vil der være opstilles alle nødvendige faciliter. Alle lejligheder tilbyder TV, køleskab, telefon, stole og border og frisk sengetøj. Alle Studios lejligheder i London, bliver rengjort en gang om ugen.e cleaned once a week. Vi stiller også vaskemaskiner til rådighed, samt bredbånd til internetbrug og nogle af vores lejligheder er der også hyggeligt haver.

Vores anbefalinger til familier:

Når man har børn med rejser, kan en lang rejser ofte være meget anstrengende, især i en storby som London, hvor der lever flere millioner mennesker, så det er meget vigtigt at man altid holder godt øje med sine børn. Derfor har vi den perfekte indkvartering i central London, så det ikke konstant er nødvendigt at gå over længere tid for at komme til centrum! Vores partnere i central London, som hedder Janet Poole House tilbyder single rum, men også rummelige dobble og tripleværelser. Alle Studios har suites faciliteter og tilbyder alt fra TV til aircondition, som vil gøre opholdet behageligt. Der høre også et lukseriøst fuldtudstyret køkken med, som inviterer dig til at lave et dejligt måltid med familien.
For mere information okring Janet Pool House klik her.

Vores anbefalede Studios til erhvervskunder:

Rejser du til London med et forretningsformål? Måske planlægger du en at ankomme til en konference eller en kongres i London? Det er ikke altid let, at finde en god og let indkvartering, som er placeret nær ved ved dit formål. Det er vigtigt at, hvis du planlægger at komme til London er det vigtigt at f.eks. attraktionerne, restauranterne og alle de de ting London ellers tilbyder er placeret nær til dig. En af vores parntere ligger placeret perfekt til erhvervskunder.: Warwick House, er placeret i Earl's Court i syd London, som gør det let at komme til Heathrow Lufthavn via bil. Hvis du planlægger er besøge Earl's Court konference center, behøver du kun at træde lige ud foran døren. Der ligger og mange hovedattraktioner som f.eks. Hyde Park, Harrods og de Olympiske konferencecenter, som er meget lette at kommer til fra Earl's Court..
Få mere information omkring Warwick House, klik her.

Markante indkvarteringer

london accommodation

Om det er for et kort- eller mellemvarende ophold eller et længerevarende ophold, så er Studios lejligheder altid værd at overveje. Vores Basic studio lejligheder kan samlignes med hoteller og indeholder ekstra bonus ting, samt et tekøkken med et minimums ophold på en nat.

Denne form for en studio lejlighed er den ideelle ide for et kort- eller mellemvarende ophold for rejsende, som finder komfort vigtigt når man er ude og rejse.

Vi har et bredt udvalg af forskellige lejligheder over hele London. På baggrund af opholdets længde, er rabat en mulighed.