Velkommen til Studios-London.com

Studios London

Er du interesseret i at, komme på ferie eller på en forretningsrejse til London, men ved at indkvarteringsmuligheder kan være skræmmende? Det er derfor, at vi specialiserer os i booking indkvartering in London for dig.Længere ophold. Du har fundet den bedste mulighed gennem os for, at finde forskellige lejligheder i London, Studier i London og delte indkvarteringer over hele London. Vi tilbyder lejligheder og studier i den bedst placeret del af London. Vi tilbyder både delte og private Studio lejligheder, som passer til hver enkelte behov. For at rejse i London, har vi stor forståelse med alle jeres evt. krav og livsstil, så vi vil gøre alt for at for at tilpasse opholdet, så det passer bestemt til dig. Opholdet i London, vil være med en fuld service pakke, som inkludere mad- og vaskeservice samt stræningsfaciliteter. alle de nævnte ting er en del af husleje. Vi tilbyder meget dejlige lejlighedere for vores kunder, som rejser til London.

Studios London Hvis du rejser til London med din familie, eller bare vil bruge din ferie her, tilbyder vi de bedste lejligheder for familier i London. I vores lejligheder kan du føle dig hjemme og i kan bruge jeres tid sammen til f.eks. at kokkerere, nyde hinandens selvskab og have en rigtig god tid sammen. Hvis i ønsker det, har vi også muligheden for at indkvartere jer ved de attraktioner, som i finder spændende i London, så I kan kombinere en masse spændende ting i London med sightseeing. Vores indkvarteringer af familier er perfekte.

Eller hvis du er en studerende og skal færdiggøre et semester i udlandet, så tilbyder vi de perfekte lejligheder, hvor prisen ikke er dyr.Lejligheder i London Du skal ikke bruge alle dine penge på de forkerte steder at bo, hvor man betaler overpris. Derfor tilbyder vi i stedet vores lejligheder, hvor prisen er fornuftig. Du får også muligheden for at opleve de bedste pubs eller natklubber for studenter i London. Vi giver dig flere oplevelser, da du vil have flere penge til rådighed fordi vi benytter os af så lave priser.

Lejligheder i London

Studios London

Har du aldrig oplevet London og ikke ved hvordan du kan finde et specielt sted at bor. så er det intet problem. Studio London vil med glæde tilbyde dig vores hjælp, så du uden problmer kan finde et spændende sted at bo. Det gælder også steder for familier, som skal finde et hyggeligt sted at bo. Vi vil altid kunne finde en from studios london you will find a passende indkvartering for dig og din familie.

London er en af verdens mest spændende byer at leve i. Uanset om din rejse er kortvarig eller længere varende, er det meget vigtigt for at du er tilfreds med Lejligheden. I alle vores lejligheder vil der være møbler, som passer til en hver smag. I London har vi hundrede vi af lejligheder og huse, som alle ligger tæt på busstopsteder og undergrunden. Det er meget vigtigt at I får en behagelig rejse og derfor har vi Studio London, gjort alt for at I skal føle jer rigtigt velkomne.

IInvester i London Studio lejligheder og få minimum5-7% i garanteret


Du spørger dig selv om vi kan garantere det? Gennem vores mange års erfaring kan vi fuldt ud garantere at at din lejlighed aldrig vil være ledig, hvis du ikke er der selv.Hvis stedet blive brugt af andre forpagter de sig til at betale de 5-7%.

Vi er forstående overfor de internationale krav for rejsende, som investerer i hoteller og lejligheder.Du vil selvfølgelig altid bo i din egen lejlighed, men du må antage at der også er mange andre som er interesseret i at investere i Studio Londons lejligheder, som vil være i lejligheden når du ikke lever ikke tilbringer din tid der.

Er du interesseret i at investere i en Studio ejlighed? Klik her her for mere information eller kontakt os.

Markante London indkvarteringer: Dylan house - Paddington - Central London


Hvis du opholder dig London for en kort periode, vil the Dylan house være en perfekt mulighed for sig. Det er et utroligt behageligt og meget smukt hotel med en lang og spændende history, for de det oprindelig blev bygget af Victorian Familien. Studios London og i 1950'erne blev det et såkaldt "bed and breakfast". Nu er det opstået, som et smukt vintage hotel.

Du vil tilbringe din tid i et nyligt renoveret hus i London. Lejlighederne i "The Dylan House" har en meget høj standard og alle gæsterne har alle nødvendige køkkenmuligheder. Derfor er alle gæsterne i "The Dylan House" planlægge deres ophold i London enkeltvis og opleve London uden at skulle forholde sig til nogle fastlagte skemaer.

"The Dylan House Hotel" er placeret i Paddington, hvilket er det perfekte sted i London, hvis du nyder naturen så meget muligt. En af Londons mest kendte parker er "Hyde Park", som ligger lige rundt om hjørnet, hvor naturen er meget smuk. Der er også mulighed for at besøge Notting Hill og man kan også opleve nattelivet i Wes Ham, som er rigtigt hyggelig.

At bestille, kontakt os for gratis

Disse lejligheder er i perfekt stand for kortvarigt ophold og langvarigt ophold.