pladeselvskaber i London:


London Studenten lejligheder London Studenten lejligheder London Studenten lejligheder

Abbey Road Studios

Er et af de mest populære navne, når det drejer sig om musik – trods en af deres klienter var The Beatles, som endda opkaldte deres album Abbey Road. Du kan endda se den berømte fodgængerovergang på forsiden af albummet ved at se pålive kameraet.

Wave pladeselskab

Dette lystudie er netop blevet færdiggjort af BBC – De skabte lyde for dyr, der er i smerte, for at rejse penge til hjælpeløse dyr.

Air Edel Studie

Dette pladeselskab er placeret i central London og i LA, som tilbyder hjælp til film, reklamer og TV-projekter. Dette Studie blev en del af Cutting Edge Group i Maj 2007.

Tin Pan Alley Studios

Nogle af klienterne hos dette studie er: The Rolling Stones, Jimmy Hendrix, Elton John, Simon and Garfunkel, Stevie Wonder – behøver vi at sige mere??

Music 4 London

Dette pladeselskab har produceret musik, jingles og udsendelser for radiostationer og mange andre ting i central London.

The Premises Music Studios

Hvis du laver en liste over alle deres klienter, vil man kunne lave en hel festival. De har alt fra Pete Doherty til Block Party og mange mange flere.

Soho Recording Studios

Den bedste løsning for kommende bands eller soloartister, som vil prøve lykken i musikbranchen - så er det dette pladeselskab man skal vælge!

Chapel Studios

Dette pladeselskab er perfekt til lyderoptagelser, redigering og producering. Pladeselvskaber ligger i sydvest London.

Silk Sound Studios

Dette pladeselvskab specialisere sig for reklamer for TV og radio, mens de samtidig og producere lydoptagelser.

Wolf Recording Studios

Er et af Londons mest uafhængige studier og er meget kendte for deres høje kvalitet af musik mix og deres perfekte lydstudie.