Utsaga

Jag hade sökt till ett utbytesprogram i London, jag skulle studera på ett engelskt universitet i sex månader och när jag blev antagen så var jag självklart väldigt upprymd men samtidigt lite oroligt för hur jag skulle ordna allting själv. Det är så mycket att tänka pa och i en så stor stad som London blir allt mycket krångligare. Mitt absolut första och största bekymmer var hur jag skulle hitta ett boende i London. Då jag som utbytesstudent skulle bo i London i minst ett halv år så visste jag inte om jag ville bo ensam eller om jag ville dela rum med någon. Jag antog att det skulle vara billigare att dela rum med någon så jag bestämde mig för att börja leta. Jag lyckades hitta Studios-Londons hemsida på Google och bestämde mig för att ringa de och höra med de, om vad de ansåg skulle vara det billigaste och enklaste alternativet för mig. De sa att det bästa för mig skulle vara att dela bostad med några andra personer. Detta såg jag som enbart positivt, då det innebar att jag skulle få möjligheten att lära känna någon på en gång och därmed slippa vara ensam i en så stor stad. Dessutom var detta ett mycket billigare alternativ till att boka ett hotel hotell i London eller att bo i en studentkorridor på Campuset. Då jag redan var inne på Studios-Londons hemsida bestämde jag mig för att göra bokningen vilket bara tog ett par minuter.

Jag trivdes väldigt bra i London, så bra att jag valde att stanna kvar ett tag. Att studera på ett engelskt universitet var en liten utmaning, det var lite konstigt att studera pa engelska men det vande jag mig vid rätt snabbt. Jag anser dock att alla borde åka iväg på ett utbytesprogram och studera i London i minst en termin. Jag träffade så otroligt många människor från alla delar av världen både på universitetet och i den byggnad där jag bodde. När jag blickar tillbaka så är jag väldigt glad över att jag valde ett delat boende hos Studios-London, det var så behagligt och hemtrevligt att det kändes som hemma redan från start. Att det dessutom oftast var någon hemma när man kom hem på kvällarna var ett extra plus i kanten. I en så stor stad som London är det skönt att dela boende med någon då det kan vara trevligt att lära känna någon på en gång. Jag trivdes väldigt bra med mina rumskamrater och hade det jätte trevligt med de. Redan första dagen visade de mig runt staden och såg till så att jag kände mig som hemma.

Att hitta korridorboende på univiersiteten i London brukar oftast vara rätt svårt då det inte finns tillräckligt många rum för alla studenter, dessutom brukar de dock inte hålla så hög standard. Jag brukar alltid se till att jämföra olika priser och platser för att hitta ett boende som är lämpat för mig och den budget jag har. Studios-London erbjöd mig exakt det jag behövde och gjorde därmed min vistelse väldigt behaglig. Då jag skulle spendera ett halv år i London var det väldigt viktigt för mig att ha ett trivsamt boende och det fick jag tack vare Studios-London. Jag trivdes verkligen med mitt boende och jag är glad för den erfarenhet jag fick av att åka på utbytesprogram i London. Det som dock gjorde hela vistelsen extra trygg var att jag visste, att om det dök upp något så kunde jag alltid ringa till någon på studios-london. Efter mina studier valde jag att stanna kvar i London, vilket manga utbytesstudenter faktiskt gor. London ar en stad som ingen annan och jag ville uppleva den ett tag till. Det var när jag fick förlänga mitt kontrakt på mitt boende hos Studios-London som jag verkligen var glad över att ha valt de. Hade jag bott i korridor på universitetet så hade jag inte kunnat förlänga kontraktet då jag inte ville studera utan bara leva i London. Jag hade blivit tvungen att leta efter ett nytt boende vilket jag nu slapp med Studios-London. Så om du ska åka pa utbytesprogram eller bara leva i London så rekommenderar jag Studios-London, utan deras hjälp hade min vistelse i London absolut inte varit så smidig.

Tack Studios-London, för allt!