Warwick House

Med dess lämpliga läge i centrala London erbjuder Warwick House dig ett perfekt boende med enbart två minuters promenadsavstånd från tunnelbanestationen Earl's Court och Earl's Exhibition Center.

Warwik House erbjuder dig som behöver boende i London, 40 moderna studio apartments samt lägenheter för delat boende. Alla lägenheter har egna duschar, fullt utrustade kök med kyl, mikro,bestik samt bord och stolar. Alla våra studio apartments och lägenheter är ljusa och luftiga med stora fönster som ser ut mot en underbar utsikt.

Våra studio apartments har rum för en person och våra lägenheter har rum för ett par, en familj eller en grupp. Våra lägenheter är även lämpade för större företagsbokningar samt enstaka företagsgäster. I Warwick House ingår även en 24 timmars service.

Då våra studio apartments och lägenheter är belägna i centrala London lämpar de sig för personer som reser till London för att åka på sigthseeing. Från våra studio apartments och lägenheter kan du enkelt ta dig till de olika kända turist attraktionerna såsom Earl’s Court Exhibition, Hyde Park, Harrods och Olympia Exhibition Centre. Fastigheten är belägen nära A4, varvid du enkelt med bil kan ta dig till flygplatsen Heathrow. Warwick House erbjuder dig ett behagligt och centralat boende i London.

Alla dessa egenskaper kommer att göra så att du känner dig som hemma under din vistelse i London.