Tilläggstjänster

Vi på Studios-London.com kan erbjuda dig olika tilläggstjänster som du kan behöva för att din vistelse i våra studio apartments, våningar och lägenheter för delat boende ska bli så bra som möjligt. Studio apartments är oftast enrumslägenheter med eget kök och badrum, dessa kan dock förekomma i större storlekar. Vi kan hjälpa dig med en hel del olika saker som exempelvis transport från flygplatsen till och runt omkring i London, mat och tvätt service samt med ett tillfälligt gymkort om så önskas. Vi finns till ditt förfogande för att göra ditt kortvariga eller långvariga liv i London så enkelt och smidigt som möjligt, du ska bara se till att njuta och ta vara på den tid du bor i London.

Om det är något annat du behöver förutom de tilläggstjänster som vi har att erbjuda så är det bara att du kontaktar oss på Studios-London.com så kan vi nog komma överens om något till ett flexibelt pris för att lämpa det efter din budget. Vi vill se till så att du trivs i din studio apartment, våning eller lägenhet för delat boende och vi kommer alltid att försöka hjälpa dig göra din vistelse i London så smidigt som möjligt.

Transport av Baggage:

När du bor i en av våra studio apartments, våningar eller lägenhet för delat boende så kan vi på Studios-London.com ordna din transport in och runt London, vi kan hjälpa er med att ta er ifrån de allmänna flygplatserna in till centrala London och vice versa. De allmänna flygplatserna är: Heathrow, Gatwick, Luton, Stanstead och London City.

Dyker det upp något annat som du måste planera, så kan du alltid kontakta oss på Studios-London.com. Vi finns här för att hjälpa dig med din studio apartment, våning eller lägenhet för delat boende i London men vi finns även här för att se till så att din kortvariga eller långvariga vistelse i London blir så lyckad som möjligt.

Undra du hur du tar dig runt i London?

Flygplans Transport:

När du bor i en av våra studio apartments, våningar eller lägenhet för delat boenden så erbjuder vi transport från och till flygplatserna i London såsom Heathrow, Gatwick, Luton, Stansted och London City men vi erbjuder även lång distans resor samt expressleverans av paket. Om du organiserar din transport med oss så kommer en representant från Studios-London.com att vänta på dig vid flygplatsen. Denne kommer att ta dig till den bil som ska köra dig in till centrala London. Du slipper tänka på transporten in och runt London och du slipper även stå och vänta på flyplatsen, vi ser till att allt är färdigt när du anländer. Du kan ta det lugnt och koncentrera dig på annat medan vi tar hand om din resa från flygplatsen till antingen ditt boende eller till en annan destination. Alla våra bilar är fullt licensierade av PCO (Public Carriage Office) och möter den högsta säkerhetsstandarden.

Transport i limousine från flygplatsen:

För dig som bor i ett av våra studio apartments, våningar eller lägenhet för delat boende, erbjuder vi även möjligheten att få transport med limousine från och till flygplatserna Heathrow, Gatwick, Luton, Stansted och London City. Denna tjänst innebär att när du anländer till flygplatsen så kommer du att mötas upp av en personlig chaufför och en lyxbil som kör dig dit du vill i London. Med denna tjänst kommer du att nå din destionation i London med stil och du slipper oroa dig för själva transporten. Du kommer att nå fram till ditt möte, konferens eller boende i London på en gång. Vi kan även erbjuda dig olika modeller av bilar, du kan åka i allt från en Hummer limousine till en Stretch limousine. Dessa valmöjligheter finns för att även du som reser i grupp ska kunna åka i en stor och bekväm lyxbil, med tillräckligt uttrymme så att ni utan problem får plats med era baggage på väg till ert boende i London.

Våra limousiner är självklart tillgängliga att hyra för andra evenemang runt omkring London för både affärer och nöje såsom bröllop, fester, premiärer och så vidare.

Då vi vill göra er resa till och runt omkring London så bekväm som möjligt erbjuder vi er transport från och till flygplatser i London mens även transport runt omkring London. Så se bara till att luta dig bakåt och njuta medan vi kör dig vart du än vill åka i London.

Transport i taxi från flygplatsen:

Vi kan även erbjuda er transport i form av taxi från och till flygplatserna i London såsom Heathrow, Gatwick, Luton, Stansted och London City. Vi har en växel som är öppen dygnet runt, året runt för att hjälpa er hitta rätt i London. Alla våra taxibilar är utrustade med den senate GPS (Global Positioning System) som finns för att kunna plocka upp och släppa av er så snabbt som möjligt. Vi ser till så att ni når ert boende i London på en gång.

Guidade turer:

Vi på studios-London kan även hjälpa er organisera ett brett sortiment av hög kvalitativa guidade turer i London, England och även Skotland. Eftersom vi anställer proffesionella guider så ingår alla avgifter i våra tur priser. En annan fördelen med att boka en guide via oss är att ni slipper alla köer och får en del extra förmåner. Våra dagliga guidade turer i England inkluderar till exempel en enskild tur i Tower of London eller att besöka William Shakespeares födelseplats: Stratford upon avon.

En annan guidad tur som vi kan hjälpa er organisera är Leeds Castle som ofta beskrivs som ”det mest undebaraste slotet i världen” och har en gång i tiden varit ett boende för kungar och drottningar i England. Från London är det även enkelt att ta sig till Canterbury som är en urålderlig stad som med dess mäktiga cathedral brukade vara en kristen andakt för nästa 1700 år. En tur till städerna York och Stonehenge är också något som rekomenderas. York är en stad full med oändligt många historiska sevärdigheter. Med norra Europas största gotiska katedral dras mer än 2 miljoner besökare dit varje år.

Stonehenge är en av världens mest kända förhistoriska monument. I våra hög kvalitativa guider runt Stonehenge ingår möjligheten att besöka den inre cirkeln, vilket ofta inte tillåts. Om detta inte är nog så kan du alltid följa med på en hel dags guidad tur som kombinerar en tur i Stonehenge med ett besök i Windsor Castle och roman Baths i Bath. Våra guidade turer kan även leda dig till Skotlands vackra huvudstad Edinburgh.

Om du vill upptäcka en av de äldsta mysterier av Skotland och finna Loch Ness monstret. Kan vi ordna så att du får en personlig guidning genom Skotland där du lämnar Edinburgh tidigt på morgonen för att spendera hela dagen runt Loch. Du får även möjligheten att ta en båttur på Loch Ness och jaga monstret eller så kan du bara ta det lugnt och njuta av den underbara utsikten.

För att läsa mer om våra guidade turer så gå gärna in på www.gift-tours.com.

Tvättjänst:

Våra studio apartments och våra lägenheter är oftast försedda med tvätt faciliteter så att du kan sköta all din tvätt hemma. Men för dig som har mycket annat att göra och behöver hjälp med tvätten har vi en tillägstjänst där vi sköter tvätten och städning åt dig. Om så önskas tar vi dina kostymer till kemtvätten också. Vi finns till ditt förfogande när du än behöver vår hjälp. Vi på Studios-London vill se till så att du får så mycket fritid som möjligt så att du kan njuta av den tid du bor i London.

ivsmedelstjänst:

När du bor i ett av våra studio apartments, våningar eller större lägenheter, så har du alltid möjligheten att slippa handla mat. Känner du att du hellre lägger ner den fritid du har på att njuta av ditt boende i London, så tar vi hand om ditt livsmedelshandlande. Vi ser till att du varje vecka har den mat du vill, vi kan även se till så att du har mat i kylen samma dag du anländer. Vi finns här för att göra ditt boende i London behagligt och hemtrevligt.

Gymkort:

Du som tränar regelbundet ska även kunna göra det under din vistelse i London. om så önskas ser vi till att du får ett tillfälligt gymkort på ett gym i närheten av din studio apartment, våning eller delade boende i London.