Hyde Park Suites

Hyde Park Suites erbjuder ett brett urval av moderna lägenheter, studio apartments och etagevåningar. Dessa finns att hyra på vecko basis men även under längre perioder, dock upp till tre månader.

Alla studio apartments har en egen dusch och toalett, ett fullt utrustat kök, kabel tv med tillgång till bredband. Köket är fullt utrustat med en kyl, spis, mikro och alla nödvändiga facilliteter som du kan tänkas behöva i köket. Alla studio apartments är rena och väl omhändertagna, handukar och lakan byts ut regelbundet.

Våra lägenheter är utrustade med utmärkta facilliteter och har moderna interiörer. Detta i kombination med den perfekta centrala belägenheten, är Hyde Park det ideala boendet för ditt kortvariga eller långvariga boende i London.

Våra studio apartments och lägenheter är också det perfekta student boendet, då det är inrett ur ett arbetar- och studentperspektiv. I alla våra lägenheter får du tillgång till en snabb trådlös bredbandsuppkoppling, kabel tv och ett litet område där du kan fokusera på dina studier.

Om du tror att du kanske anläder innan eller efter våra vanliga öppettider, var god och informera oss så att vi vet när du anländer. Vi ser till att någon välkomnar dig, hjälper dig med att checka in och ger dig nyckeln till din studio apartment eller din lägenhet.