Studio apartments & lägenheter

Studios-London.com är specialiserade på att hitta långvariga boendelösningar i London.Vi kan hjälpa dig hitta det boende som lämpar sig bäst för just dig, vare sig det gäller en studio apartment eller en lägenhet till delat boende, finns vi till ditt förfogande.

Studios-London.com har studio apartments och lägenheter att hyra ut i centrala London, där du enbart har gångsavstånd till både shopping och sightseeing, samtidigt som du har väldigt bra tunnelbane- och bussförbindelser. Studios-London.com erbjuder även studio apartments och lägenheter en bit utanför London. Våra lägenheter finns spridda runt om i London på områden såsom North London, Islington, Highbury, Camden, Holloway, Hackney, Tottenham, Stamford Hill, Stoke Newington, Finsbury Park, Wood Green, Turnpike Lane, Muswell Hill, Crouch End, Hornsey, Archway, Enfield och Edmonton.

Vi anser att det är viktigt att ett långvarigt boende är behagligt och hemtrevligt. Därför erbjuder vi dig som söker efter ett långvarigt boende, olika rabbatterade alternativ, så att du kan vara säker på att du får ett boende som håller en hög standard.

En av boendeformerna som Studios-London.com har att erbjuda dig är en så kallad studio apartment. En studio apartment är en enrumslägenhet där du har ett stort rum bestående av ett vardagsrum/sovrum samt en kokvrå, badrumet har du i ett separat rum.

För den som vill bo i en så stor och dyr stad som London är en studio apartment den bästa boendeformen. Då det är enklare, smidigare och billigare, att bo i en studio apartment, är detta oftast studenternas första val. Dessutom kan Studio-London.com erbjuda dig studio apartments i centrala London varvid du får bo i närheten av de mest kända attraktionerna och sevärdheterna. Med en studio apartment från Studios-London.com får du alltså bevara ditt privatliv, då du har din egna lägenhet, samtidigt som du får bo och leva i centrala London.

För den som vill dela boende har vi lägenheter tillgängliga i flera storlekar och platser.

Våra studio apartments och lägenheter är försedda med alla faciliteter som du kan tänkas behöva, du förses med en tv, en kyl, en telefon, ett bord med stolar samt fräscha lakan. Alla studio apartments och lägenheter städas en gång i veckan. Tvättmaskin och tillgång till en bredbandsuppkoppling är andra förmåner som Studios-London kan erbjuda, i vissa fastigheter har du även tillgång till en blomstrande trädgård.

För vidare information kontakta gärna oss.