En guide i London

London, en stad full at möjligheter och inflytelserik kultur. Det är en stad full av energi som med designers och artister från alla delar av världen ger intrycket av att den hela tiden ligger ett steg före. Tack vare de olika kulturerna som befolkningen och studenterna från hela världen fyller staden med, upplevs London som ingen annan stad, med en alldeles unik miljö och en underbar atmosfär. Denna unika miljö och atmosfär bör upplevas ordentligt med en guide som för er runt staden med förklaringar till varför det ser ut som det gör.

Med dess underbara kultur är London en stad i full rullning och det finns alltid något att hitta på. De oändligt många museer och gallerior som finns håller vem som helst sysselsatt och här finns något för alla. För att inte gå miste om något rekommenderas den historieintresserade en guidad tur med en av alla professionella guider som finns i staden.. För att uppleva Londons underbara kultur och historia är museeumen ett måste och för den som älskar att shoppa finns alltfler gallerior tillgängliga.

Hjärtat av London är den underbara shopping gatan Oxford street som är en och en halv mil lång och ses som Europas häktigaste shopping gata. Tillsammans med Carnaby street som enbart ligger runt hörnet och med Reagent street bildar dessa gator ett shopping paradis. Har du pengar över från dessa gator är Covent Garden det nästa att besöka. Covent Garden består av små butiker som hjälper dig att hitta de rätta accessoarerna, det är ett perfekt komplement till shopping paradiset. För att enklast ta sig runt shopping gatorna finns shopping guider på nätet som kan gynna den som är shopping intresserad.

Efter en hel dag av shoppande är det äntligen dags att visa upp den finaste utstyrseln, vilket tar oss till Londons många olika pubbar och nattklubbar. I Soho med Chinatown i mitten hittar du det bästa av det bästa, en mix av traditionella brittiska pubbar och moderna barer samt ett stort utbud av resturanger med maträtter från olika delar av världen. På nätter är London som ingen annan stad, full med nattklubbar och restauranger som livar upp staden för den festande befolkningen. Detta är även kallat för Londons red light district. Då London är en så stor stad bör den upplevas med en guide som kan visa en till rätta.

De flesta som besöker London väljer oftast att övernatta i city runt Leicester Square eller Trafalgar Square, dessa går dock miste om de olika sevärdheter som är belägna en bit utanför staden. Dessa sevärdheter är inte något man vill gå miste om då dessa reflekterar stadens variationer och förhöjer dess kultur, vilket är det som gör London så speciellt.

Guide London Camden town som ligger i norra London är något som bör besökas. Det är mest känt för Camden Market som är en av Londons mest kända marknader. På Camden Market hittar du det mesta, från kläder och handgjorda smycken till antik/andra hand butiker och piercing. Även detta är en shoppares dröm. Från att enbart ha haft öppet på helger har denna marknad blivit en väldig atttraktion och det mesta är numera öppet sju dagar i veckan, dock är söndagen den mest hektiska dagen. En annan väldigt stor marknad är Portobello Market som är beläget i Notting Hill, även här hittar du allt från kläder till antikveteter och möbler. Är du i London måste du ta dig runt och se allt som går att se, passa på att ta del av stadens kultur medan du befinner dig i den. För att enklare hitta rätt, leta efter en guide på nätet till både Camden Market och Portobello Market.

Känner du dock för att bara koppla av och slippa allt surr i staden så ska du ta dig till Hampstead vilket är en liten by med väldigt många små butiker och cafer som snabbt får en att slappna av. Här finns även en av de största rymliga områdena i London, kallat Hampstead Health med en otrolig vy över staden. Även för denna by finns en guide att hitta på nätet.

Varje år attraheras miljoner besökare till den unika kulturen och till de många möjligheter som Europas största huvudstad har att erbjuda. Men det är dock inte enkelt att organisera en sightseeing helg eller en långvarig resa till London då det är en del aspekter som måste tas i beaktande. Oavsett om du är en student som planerar att åka till London på ett utbytesprogram, om du reser till London med en större grupp människor eller om du reser till London ensam så kommer ett av dina första bekymmer vara att hitta ett boende. Att försöka hitta en anständigt boende i ett tryggt område som man har råd med kan ta en lång tid och kan visa sig vara ett väldigt kostsamt och stressigt projekt, speciellet om det görs från ett annat land. Det kan även vara svårt att veta vilken sorts boende som passar än själv, om det ska vara en studio appartement, en lägenhet eller en våning.

Vi på Studios-London är specialiserade på att hitta studio appartements, lägenheter samt även våningar i London som är skräddarsydda efter dina önskemål och förväntningar. Att hyra en studio appartement eller en lägenhet är ett billigare och ett mer flexibelt altenativ än att boka ett hotell i London. Vi finns till för att hjälpa dig göra ditt besök så bekvämligt som möjligt, då vi anser att ett behagligt och hemtrevligt boende är grunden till ett trivsamt besök.

Våra studio appartements lämpar sig för dig som vill ha en lugn miljö och vill bo själv i London. I enrumslägenheterna ingår en fullt utrustad kokvrå och badrum. Om du gillar att ha ditt eget ställe istället för att dela så är en studio appartement det bästa för dig. Du får ditt egna område samtidigt som du får bo behagligt och hemtrevligt. Lägenheterna är för delat boende, de består av antingen 2,3 eller 4 sovrum vilka du delar med andra människor. Sedan har vi även våningar och lyxiga lägenheter, vi kan skräddarsy olika paket efter era behov och önskemål.

Så gå in på Studios-London.com och boka en studio appartement, en lägenhet eller en våning hos oss, vårt team är laddat och redo för att hjälpa dig. Kontakta gärna oss för vidare information.