Välkommen till Studios-London.com

Ska du resa till London? Ska du resa till London själv eller i grupp? Behöver du hyra en studio apartment eller en lägenhet till delat boende i London?

Inga problem. Du har hamnat rätt!

Vi har försett många kunder med olika sortes lägenheter i över 10 år och är väldigt duktiga på det vi gör. Att hyra en studio apartment eller en större lägenhet är ett billigare och ett mer flexibelt alternativ till att boka ett hotell i London. Våra boenden är skräddarsydda för att lämpa sig efter dina behov och önskemål.

Studios London

Här på Studios-London förstår vi att det kan vara krävande att leta efter boende i London, speciellt från ett annat land. Vi finns till för att hjälpa dig att optimera din resa till London. Vår 10åriga erfarenhet har lärt oss att grunden till ett trivsamt besök är att ha ett bekvämt och hemtrevligt boende, därför är vi glada att stå till ditt förfogande med vår expertise. Vi kan förse dig med studio apartments, våningar och lägenheter till delat boende var som helst i london både för ett kortvarigt (1-28nätter) eller ett långvarigt (över 28nätter) bruk.

Du som reser till London och behöver ett boende i London har hamnat rätt!

Vi på Studios-London är glada för att vi har förmågan att hjälpa dig hitta olika sortes lägenheter att hyra till bästa möjliga pris, på de bästa platserna i London. Vi erbjuder studio apartments, våningar och större lägenheter till delat boende i London utefter det som förfrågas av kunderna.

Studios London Då London är en av världens ledande affärs- och finanscenter har vi en hel del företagskunder och då vi förstår hur hektiskt en företagskunds livstil kan vara, skräddarsyr vi ett paket utefter kundens behov. Vi erbjuder ett hela paket där mat, tvätt, gymkort etc kan inkluderas i hyran.

Då vi liksom familjer på resande fot anser att det är viktigt att boendet under semestern känns behagligt och hemtrevligt, erbjuder vi faciliteter för tvätt samt för matlagning. Detta då det är både smidigare och billigare att tvätta och laga maten hemma och självklart har alla våra studio apartments och lägenheter fullt utrustade toaletter.

London är en av världens mest spännande städer att leva i, det kan dock vara krångligt att hitta en studio apartment eller lägenhet som passar ens egna önskemål och behov så bra som möjligt. Därför finns vi till ditt förfogande, vi finns till för att hjälpa dig. Vi har ett hundratals studio apartments, våningar och lägenheter till delat boende som är möblerade och spridda över hela London. Alla våra studio apartments, våningar och lägenheter har väldigt bra tunnelbane- och bussförbindelser för att se till så att du får ut det mesta av den tid du spenderar i din studio apartment, våning eller lägenhet i London. Läsa igenom vår guide på hur du enklast och billigast hyr studio appartements och lägenheter i London.

Vi har även olika rabbaterade alternativ för dig. För mer information om studio apartments, våningar eller lägenheter till delat boende så lämna gärna in din förfrågan eller ta kontakt med oss.

Våra boenden

Studios London Oavsett om du reser till London för ett kortvarigt eller långvarigt boende så är en möblerad lägenhet alltid värt tanken. Att hyra en studio apartment eller en lägenhet är ett både billigare och ett mer flexibelt alternativ än att boka ett hotell i London. Desstuom kan det vara mycket smidigare att hyra en studio apartment eller lägenhet då dessa oftast har fullt utrustade kök och toaletter.

En möblerad studio apartment eller lägenhet är lämpad för den som reser till London både på en kortvarig eller en långvarig resa samt även för den som vill bevara den bekvämlighet som ett hem erbjuder medan den är på resande fot. Vi har ett brett sortiment med möblerade studio apartments och lägenheter tillgängliga på alla områden i London. Med förhandlingsbara priser beroende på hur länge lägenheten ska hyras.

Ögna igenom vårt urval på Londons finaste studio apartments och lägenheter för delat boende (listade nedan).

York House: Earl's Court, West-Central London

York House är lämpligt nog beläget i väst-centrala London med enbart två minuters promenad asvtånd från tunnelbanestationen Earl’s Court och Earl’s Court Exchibition Centre. York House erbjuder er ideela lägenheter med en stilfull belägenhet i centrala London.

York house erbjuder smakfullt designade och kompletta studio apartments och lägenheter med egen dusch och eget kök belägna i den västra delen av centrala London. På promenadsavstånd har du Hyde Park, Harrods och the Olympia Exchibition Centre. York House är beläget väldigt nära A4 varvid du enkelt och smidigt med bil kan åka till flygplatsen Heathrow.

I York House finns 40 olika studio apartments och lägenheter som är lämpade för en person, två personer, en familj eller en grupp. Vi har även lägenheter lämpade för affärsresor för både grupper och enstaka företagsgäster.

Studios London Alla studio apartements och lägenheterna är ljusa och luftiga med stora fönster som ser ut mot en underbar utsikt. I alla studio apartments och lägenheter ingår en kokvrå, kyl, micro, bestick, bord och stolar samt även tillgång till bredband med snabb hastighet. Både studio apartments och lägenheterna har en stor och luftig lounge som är designade för att få dig att känna dig som hemma. Ifall du skulle sakna något så har vi i York house en reception som är öppen dygnet runt.

York House är en väldigt bekväm tre stjärnig fastighet, designad för att förse ett bekvämt andra hem för dig som är på resande fot. Boka din studio apartment eller en lägenhet för delat boende på York House för ditt nästa besök i London.

Kontakta gärna oss på för vidare information.