Boende för utbytesstudenter i London.

Funderar du på att studera utomland?
Då är London den stad du letar efter!

London är en stad som har allt, från kända artifekter och museeum till en av Europas hektigaste shopping gator. Med dess inflytelserika kultur är det en plats full av möjligheter. Dess unika kultur attraherar varje år miljontals besökare, som gör sitt bästa för att ta del av allt som går att göra i London. För den shopping intresserade bildar Oxford street, Carnaby street och Reagent street en shoppares dröm gata, ett riktigt shopping paradis i hjärtat av London. Efter denna hektiga gata är Covent Garden det nästa att besöka. I dess små butiker hittar shopparen de rätta assesoarerna att styla utstyrseln med, det är ett perfekt komplement till shopping gatan.

Idag kräver arbetsgivare väldigt mycket av dig som är student, du förväntas ha mycket mer än bara en utbildning. För att attrahera det företag du vill arbeta hos måste du ha den erfarenhet som krävs för arbetet i fråga. Så när konkurrensen hela tiden ökar och jobben minskar gäller det att kunna sticka ut ur mängden och visa vad du går för. Därför kan ett utbytesprogram vara det mest meriterande för en student då det ger en internationell erfarenhet.

Studio utbytesstudenter London London är en av världens ledande affärs och finnans center och med dess inflytelserika kultur är det en stad som alltid är i full rullning. Att åka på ett utbytesprogram till en så internationell stad som London med, dess många kända universitet kommer att förhöja dina kunskaper både på en proffesionell och en personlig nivå. De erfarenheter du kommer att få kommer att båda dig gott i framtiden. Så åk till London och ta del av en av världens ledande affärs och finans center samtidigt som du får en chans att bättra på din engelska. Att åka till London för att studera är en av de bästa investeringar du kommer att göra, detta är en investering för din framtid, en investering för ditt framtida yrke och en erfarenhet du sent lär glömma.

Vi på Studios-London.com hjälper gärna dig att organisera ditt boende i London. Vår 10åriga erfarenhet har lärt oss att studenter som har ett behagligt och hemtrevligt boende har det enklare att klara sig i skolan. Låt därför oss på Studios-London.com ta hand om ditt boende och hjälpa dig göra ditt liv i London mycket enklare och smidigare. Vi tar hand om ditt boende i London, så att du kan koncentrera dig på dina studier.

Studios-London.com

Vi på Studios-London.com har en 10årig erfarenhet med att erbjuda kort- och långvariga boenden för studenter som är i London på ett utbytesprogam. Vår erfarenhet har lärt oss att det kan vara svårt att hitta ett lämpligt boende i en stad som London, speciellt ifrån ett annat land. Därför finns vi här för att förse dig med det du behöver, vi har studio apartments och lägenheter till delat boende. Vårt stora nätverk av kompanjoner gör det enklare för oss att hitta ett lämpligt boende för dig efter dina behov och din budget. Vi har väldigt goda kontaker med olika universitet runt om i London och vet att det kan vara svårt för utländska studenter att kombinera studier och privatliv i en så kostsam stad som London. Så låt oss hjälpa dig hitta en studio apartment eller en lägenhet till delat boende till ett pris som du har råd med. Vi gör grov jobbet åt dig, så att du kan koncentrera dig på studierna och på ditt privatliv. Låt oss hjälpa dig göra ditt liv i london både enklare och smidigare så att du kan se till och njuta av den tid du spenderar i Europas största huvudstad.

Our services

För oss på Studios-London.com är det väldigt viktigt att våra kunder är nöjda. Vi vill gärna se på oss själva via våra kunders ögon, så när du är nöjd, blir vi nöjda. Detta gäller från dag ett och framåt, vår personal står till ditt förfogande under hela din vistelse. Är det något du undrar så är det bara att du hör av dig. Förutom att vi kan hjälpa dig med frågor gällande din studio apartment eller din lägenhet så kan vi även hjälpa dig med att anpassa dig till livet i London.

När du ansöker om korridor boende på något av universiteten så ingår det oftast en lång process av pappersarbete som måste skötas korrekt. Hos de flesta universitet kan dessa boende kontrakten även vara tidsreglerade vilket innebär att du måste lämna lägenheten oavsett om du vill stanna kvar och bo i London efter utbytesprogrammet. Det är nämnligen väldigt vanligt att studenter väljer att stanna kvar i London efter utbytesprogrammets slut. Hos oss på Studios-London.com har du alltid möjligheten att förlänga ditt kontrakt på antingen din studio apartment eller din lägenhet. På Studios-London.com slipper du även all pappersarbete, vi vill enbart göra det enklare och smidigare för dig. Vi finns till för att tillfredställa dina behov.

Our accommodation

Vi erbjuder studio apartments och lägenheter till delat boende i centrala London men även lite utanför London (dessa är belägna i London zon 1 och London zon 2). Dessa lägenheter är dock enbart tillgängliga för boende i minst 28 dagar.

Den mest vanliga och mest populära formen av boende bland studenter i London är delat boende vilket innebär att du bor i en lägenhet med antingen 2,3 eller 4 sovrum, vilka du delar med andra studenter. Genom att bo med andra studenter i London ges du möjligheten att snabbt lära känna nya personer och få nya vänner, vilket är ovärderligt för den som är ny, speciellt i en stad som London. De studenter som bor i våra boenden i London är väldigt trevliga och sociala precis som du. Väljer du att bo i antingen en av våra studio apartments eller en lägenhet i London så kommer du definitivt att trivas. Det finns alltid något att göra och du kommer att få vänner för livet. Då alla våra studio apartments och våra lägenheter är behagliga och hemtrevliga kommer du att känna dig som hemma redan från början.

Alla våra studio apartments och sovrummen i lägenheterna är utrustade med egen tv och trådlöst internet vilket oftast uppskattas då det kan vara skönt att kunna hålla kontakten med de nära och kära som finns hemma.

De lägenheter som är till för delat boende i London är en billigare boendeform än att bo i korridor på något universitet och det är något som är lämpat för personer med hög social kompetens.

Studio utbytesstudenter London Om du istället föredrar en lugn miljö och vill bo själv under ditt utbytesprogram i London så kan vi erbjuda dig ett att våra studio apartments. Våra studio apartments lämpar sig enbart för en person. Det är enrumslägenheter där det ingår en fullt utrustad kokvrå och badrum. Om du gillar att ha ditt eget boende istället för att dela boende så är en studio apartment det bästa alternativet för dig. Du får ditt egna område samtidigt som du får bo behagligt och hemtrevligt.

Både våra studio apartments och lägenheter är inom promenadsavstånd från universiteten, barerna och livsmedelsbutikerna och de har väldigt bra tunnelbane och bussförbindelser. Eftersom våra studio apartments är belägna så centralt, ligger de kända sevärdheterna bara en kort tunnelbane- eller busresa ifrån. Genom att bo hos oss i London så har du möjligheten att få uppleva allt det som London har att erbjuda. Så se till att du får njuta medan du ändå är i London och boka ditt boende hos oss på Studios-London.com!

Beroende på vilka önskemål du har och hur länge du väljer att stanna, har vi olika special rabbater som vi kan erbjuda. Du kan dock vara säker på att våra priser är både rättvisa och något som du har råd med. Så vill du njuta av din resa och få ut så mycket som möjligt av det liv du kommer att ha i London, har vi ett boende som är lämpat efter dina behov och din budget. Vi vill som sagt hjälpa dig göra ditt liv i London så bra som möjligt.

Så väljer du att studera utomlands är London staden du söker efter för att kunna förhöja ditt CV samt utvecklas som person och vi är de som bäst kan hitta det boende som lämpar sig bäst för just dig. Hemsidan är enkel och smidig, vår personal är trevliga och kunniga och våra boenden är bekväma och hemtrevliga. Detta då vi anser att grunden för en trevlig vistelse är att ha ett hemtrevligt boende.

För vidare information kontakta gärna oss på Studios-London.com.