Låt oss hjälpa dig hitta ditt andra hem.

Ska du resa till London med familjen över semestern men inte kunnat finna ett boende som passar er än? Vill du kunna njuta av din vistelse och se till att hela familjer får uppleva alla attraktioner som London har att erbjuda?

Då har du hamnat rätt!

boende för familj i London Att hitta ett boende i London är mycket svårare än man tror, speciellt om allt organiseras från ett annat land. Studios-London.com vill hjälpa dig organisera din resa till London så att du och din familj kan få ut det mesta av den tid ni spenderar i Europas största huvudstad. Studios-London.com står därför till ditt förfogande och kommer att göra allt i vår makt för att hitta den studio apartment eller lägenhet som lämpar sig bäst för dig och din familj. Vi slutar dock inte där, med din tillåtelse skulle vi även hjälpa er fylla era dagar med alla de underbara attraktioner och äventyr som London har att erbjuda.

Resan från flygplatsen Heathrow till din destination kan vara lång och krånglig, men oroa dig inte för det, vi hjälper gärna dig hitta rätt.

Studios-London.com erbjuder dig olika sortes boenden runt om i London och för att du och din familj ska få ett så behagligt och hemtrevligt boende som möjligt, har ni i våra studio apartments och lägenheter tillgång till allt ni behöver både i badrumet och i köket. Vi har även studio apartments och lägenheter belägna i familje vänliga områden med stora parker och gårdar enbart promenadsavstånd ifrån.

Allt du behöver göra är att välja om du och din familj behöver ett kortvarigt (internal link to short term stay) eller ett långvarigt boende, vilken beondeform som du skulle vilja ha det vill säga, en studio apartment eller en lägenhet med antingen två, tre eller fyra sovrum. Talar du även om för oss vart du skulle vilja ha lägenheten så ser vi till att sköta resten.

Studios-London.com ser till att organisera och planera ditt boende i London för att både du och din familj ska kunna njuta och uppleva Londons alla delar.

Vid frågor och för vidare information så kontakta oss eller boka nu!

Familjessemester

Vi på Studios-London.com vill hjälpa dig och din familj organisera hela er resa, från boende till underhållningen under er vistelse. Vi vill visa er vad London har att erbjuda!

boende för familj i London Du och din familj kommer att ha en massa att göra i London, du kan alltid ta med din familj på en underbar kryssning över River Thames, ta de på en tur runt London i en av Londons kända double-decker eller åka någonstans i en black London taxi. Att besöka Madam Tussuad´s museum är något som också rekommenderas starkt. London är en stad som är fylld av olika äventyr som väntar på att upplevas, så se till att uppleva så mycket som möjligt under er vistels, gå och se London Eye, the Tower Brigde, Big Ben eller Westminister Abbey.

Så när du vet hur du och din familj vill uppleva er semester i London, klicka här eller kontakta oss.

Din transport i London

Letar du efter ett enkelt sätt att ta dig från flygplatsen till ditt boende i London? Studios-London.com kan hjälpa dig ta hand om din transport. Om du är intresserad av vår flygplans transport i taxi, klicka här.

boende för familj i London Behöver du och din familj hjälp med transporten under ert boende i London? Ni kanske behöver en speciell typ av transportmedel för ett visst ändamål? Vi tar hand om det för dig. Tänk att ha en personlig chaufför som kör dig med en limousine under en speciell kväll, eller kanske en taxi som kör dig dit du önskar. Vi vill göra din vistelse så enkel och smidig som möjligt.

Har du fler frågor angående våra transportmedel, kontakta oss eller boka nu.