Företagskunder

Företagskunder London Vår 10åriga erfarenhet har lärt oss på Studios-London.com att för den som är på affärsresa, är det fullt utrustade studio apartements,lägenheter eller våningar i London som är den bästa formen av boenden. Vi vet hur hektiskt en affärsmans livstil kan vara och ser därför gärna till att dennes boende i ett av våra studio apartements, lägenheter eller våningar blir så behagligt som möjligt. Vi vill erbjuda dig ett bekvämt och hemtrevligt boende, beläget i centrala London till ett bra pris. Våra studio apartements har fullt utrustade kök och toaletter.

Önskas något ytterligare har vi en bred variation av tilläggstjänster som vi kan inkludera i hyran för er studio apartement, lägenhet eller våning. Vi strävar efter att skapa det perfekta boendet för dig då vi anser att ett boende ska vara hemtrevligt oavsett om du stannar för en kväll eller ett helt år. Vi kan ta hand om det mesta för dig, från att handla din mat till att tvätta din smutstvätt. När du än behöver hjälp så står vi till ditt förfogande. Kontakta gärna oss för vidare information angående våra tilläggstjänster.

Företagspaket

Företagskunder London En affärsresa kan vara ordentligt planerad men den kan också vara väldigt spontan och att hitta boende i London med kort varsel, kan vara svårt och kostsamt. Därför erbjuder vi dig ett komplett boende i form av en studio apartement, lägenhet eller en våning. Vi erbjuder dig även full service, vi förser dig med det du behöver för att göra ditt boende i London mycket enklare och smidigare. Vi har tillägstjänster till väldigt flexibla priser som lämpar sig för din budget.

Vi strävar efter ett samarbete med olika företag för att se till så att ni har studio apartements, lägenheter och våningar lediga i London, året om till ert förfrågande. Dessa kommer att vara skräddarsydda efter era önskemål för att göra ert boende i London enklare och smidigare och önskas något mer efter ankomst kan vi erbjuda er olika tilläggstjänster.
För vidare information om våra skräddarsydda paket, kontakta gärna oss på Studios-London.com.

Företagskunder London Företagskunder London